olgojc Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Zdar pánové. Mám 406 jen chvíli, tak se chci zeptat jestli je normální, že když řadím na vyšší stupeň, vyšlápnu spojku, pustím plyn a otáčky jdou o kousek nahoru a potom normálně spadnou. Připadám si jako blb, kterej stojí pořád na plynu Citovat
Guest Džůny Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Asi jo. Zkus pohledat, řešilo se to tady několikrát. Někomu to dělá a někomu ne, neshodli jsme se, jestli to tak má být, nebo jestli je to závada. Citovat
olgojc Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Hledal jsem hledal, ale málo....... Ne, fakt jsem zatím nic nenašel. Ale díky za odpověď. Citovat
razor Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Dělalo mi to taky v coupé 3l V6 140kw...Když sešlápneš spojku-i přesto,že nepřidáváš plyn otáčky se zvýší o cca 200 a pak teprve normálně klesnou.. Teď mám teda jiný motor,ale zatím jsem si toho nevšiml-ani jsme to nezkoumal.tak nevím. Citovat
olgojc Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 Já to nijak řešit nebudu. Jen mě to překvapilo. Dá se na to zvyknout. Citovat
Guest Džůny Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 No, vzhledem k tomu, že to dělá na 81 kW i na 85 kW motoru bych řekl, že to byl záměr. Jestli teda nejsou konstrukčně hodně podobné. Citovat
ZoSo Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Taky sem z toho byl nervéz když sem koupil 406. U mě to byla v podstatě moje chyba - chce to lepší načasování a synchronizaci - bez jakých koli zásahů do auta se to po týdnu řízení vyřešilo samo - prostě sem se s tim naučil jezdit... Citovat
DVORY02 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 tak abych trochu přispěl mě to taky dělá na 2.0 99KW ... od tý doby co sem to auto koupil a ještě mi kolísali otáčky motoru a i to chcípalo... po výměně krokového motorku bylo naprosto vše OK ani při řazení ty otáčky se nezvedali... ale tu radost sem měl jen chvili pak se krokáč rozpadl a byl jsem z toho tak rozčarovanej že jsem to odvezl do PEUGEOTA a tam dali origo... jenže otáčky na volnoběh blbnou pořád a při řazení mi to skáče taky znova a myslím si že by to být nemělo a chtěl bych to taky už nějak vyřešit Citovat
DVORY02 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 jo a zapoměl jsem dodat že to občas nedělá jo.. takže tam něco špatně musí být !!!!! a zajímalo by mne co :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.