Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar pánové. Mám 406 jen chvíli, tak se chci zeptat jestli je normální, že když řadím na vyšší stupeň, vyšlápnu spojku, pustím plyn a otáčky jdou o kousek nahoru a potom normálně spadnou. Připadám si jako blb, kterej stojí pořád na plynu :D

Odesláno

Asi jo. Zkus pohledat, řešilo se to tady několikrát. Někomu to dělá a někomu ne, neshodli jsme se, jestli to tak má být, nebo jestli je to závada.

Odesláno

Dělalo mi to taky v coupé 3l V6 140kw...Když sešlápneš spojku-i přesto,že nepřidáváš plyn otáčky se zvýší o cca 200 a pak teprve normálně klesnou..

Teď mám teda jiný motor,ale zatím jsem si toho nevšiml-ani jsme to nezkoumal.tak nevím.

Odesláno

No, vzhledem k tomu, že to dělá na 81 kW i na 85 kW motoru bych řekl, že to byl záměr. Jestli teda nejsou konstrukčně hodně podobné. :papa

Odesláno

Taky sem z toho byl nervéz když sem koupil 406. U mě to byla v podstatě moje chyba - chce to lepší načasování a synchronizaci - bez jakých koli zásahů do auta se to po týdnu řízení vyřešilo samo - prostě sem se s tim naučil jezdit...

Odesláno

tak abych trochu přispěl :) mě to taky dělá na 2.0 99KW ... od tý doby co sem to auto koupil a ještě mi kolísali otáčky motoru a i to chcípalo... po výměně krokového motorku bylo naprosto vše OK ani při řazení ty otáčky se nezvedali... ale tu radost sem měl jen chvili pak se krokáč rozpadl a byl jsem z toho tak rozčarovanej že jsem to odvezl do PEUGEOTA a tam dali origo... jenže otáčky na volnoběh blbnou pořád a při řazení mi to skáče taky znova :( a myslím si že by to být nemělo a chtěl bych to taky už nějak vyřešit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...