gronholmm Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Docela zajímavé počtení, akorát některý věci sem nepochopil - měli problémy s Outlanderem, proč si potom koupili Colta http://mitsileaks.com/outlander.html Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Já být kupující, tak by to v mém případě skončilo první větou z váše uvedeného odkazu: 18.05.2007 •pri preberaní nového vozidla u predajcu v Trnave sa nedalo naštartovať a nadále bych měl o rok méně starostí Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 musim souhlasit s Minimaxou dat takovy prachy a odjizdet s novou karou, ktery sviti diagnostika, to neni dobry :/ [upravil dne 6/10/2011 13:47 od Scratch] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 kupující nebyl při smyslech, slováci mají asi peněz dost Citovat
gronholmm Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 No takhle to vyřešili : http://www.youtube.com/watch?v=bfJaF4Mj7fE :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 a přeci je to debil, hned mě to napadlo, když jsem zjistil při čtení linku národnost čo bolo, to bolo, krumpáč to řeší už je jasný, proč se na něj mišivbušimotors vyprdlo :super [upravil dne 6/10/11 14:21 od minimaxa] Citovat
h4wk3y Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 a kdo vi jestli.... na tom videu neni nic videt.. a doplnim tam zvuk rozbityho skla umi i 5ti lete dite Citovat
Qcko Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Tie jeho stranky su len zufaly pokus o to zakryt to ze sa nechal pekne odrbat ... po precitani ako auto kupil som nechapal, dat cez 30000€ za nieco co nefunguje a spoliehat sa na \"slub\" obchodnika je smiesne a este hlavne v dnesnej dobe Pristup spolocnosti je tiez extremne zarazajuci Citovat
GhostBoxer Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Já myslím, že posměšky tomu chudákovi nejsou zcela na místě. Na vydělání peněz vynaložil nějaké úsilí a nějací vychcánci s ním v klidu dlouhodobě vymrdávají. Všeobecně to vymrdávání i u nás už nabralo dost velkých rozměrů. Docela mě mrzí, že ani náš národ už nemá špetku cti a soudržnosti. Jsem naivní, ale rád bych se dožil toho, až budou \"podnikatelé\" končit díky tomu, že jim zákazníci budou zveřejňovat jejich prasárny a tím pádem přijdou o další zákazníky. Pokud by se takové věci zveřejňovaly i v hodně sledovaných médiích, možná by to nabralo jiný směr. Bohužel českým médiím vždy nějak dojde dech a nedokážou nikoho mediálně uštvat. Citovat
wooody Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 protože pro media je důležitější že si támhle madona uprdla.... Citovat
jozefsv Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 minimaxa - mas nejaku traumu z detstva;) [upravil dne 7.10.11 12:34 od jozefsv] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 JJ, mám, byl jsem dvakrát na Slovensku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.