oddie Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem Holly Mám tam kotouče a desky JURID, ale bacha na rozměr. Hlídejte si výšku kotouče, je tam rozdíl 1 cm, do 205-ky patří ty nižší (rozměr už si nepamatuju). Do 205GTI se dávají OBA ty druhy kotoučů, není pravda, že tam patří jen ten nižší. Citovat
Holly Odesláno 14. duben 2005 Autor Odesláno 14. duben 2005 Dík za upozornění, to by mě vživotě nenapadlo (nojo, zase ty frantící, jsou nevypočitatelní). Citovat
striker Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 holly to mas jako se spojkou do gti sou dva typy pasujou tam taky oba jen jedna ma vetsi pritlak tudiz lepsi ) no ja mam vzadu bubinky a kdyz se zeptas proc ? tak odpoved protoze peugeot ...( davaly bubny do 309 tek na tenhle motor a na 205 ku strkaali k tomu motoru kotouce .. takze asi tak..) ale nutno rici ze bubny na rucku me prijdou daleko lepsi... Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 No já nevím jestli je to kotoučema, ale mě ta ručka spíš nebrzdí než brzdí a to mě jí loni dělali. Na parkování to stačí, ale na smyk přes ručku to neeee Jinak info pro Hollyho mě ta teplota oleje takhle rychle nevyletí i když ten tlak nám to ukazuje víceméně stejně. Na 110 stupňů jsem se dostal jen párkrát (např. v Brně na okruhu), ale při jízdě po silnicích skoro nikdy. To voda se k těm 110 blíží mnohem častěji. :papa Citovat
striker Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Bohusi.. tak to tam mas neco spatne protoze voda nesmi jit v normalnim provozu nad 90 pokud ti de .. tak mas ucpany chladic..nebo jiny problem.. aaa jestli mas vzadu kotouce tak pres rucku to s nima moc nejde... to je nevyhoda no .... Ale da se to vyresit hydraulikou.. Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 HA, no během jízdy to tak vysoko nejde, ale třeba v zácpě, nebo když někde dýl stojím (většinou když je vedro), tak to vyleze přes těch 100 stupňů. Možná to je tím, že tam mám jen jeden větrák místo dvou. Ale v servisu mě to udělali, že se první rychlost zapíná okolo těch ?90? stupňů a druhá o něco později a ten fučák to pak ochladí. Už to mám takhle dost dlouho Citovat
striker Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 hmm ... no to mas dobry .. prvni stupen ma spinat pri 97 a druhy pri 101 stupnich .. ale na tom ukazateli by ta teplota za jizdy nemela jit nad 80 ... v zacpe by se mela drzet kolem te 90 satky.. protoze pri 100vse se ti vari voda takze kdyz tam das celorocku tak ta ti to stahne na tech 120 bod varu... ja mel taky porad teplotu u 90 satky a vejs... tak me to prestalo bavit a koupil sem novy chladic a od te doby to nad 90 nejde... Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Příští týden jsem objednán do servisu, takže jim to všechno sepíšu a budu se modlit, aby se mě pak neroztekla kreditka. Každopádně dík za info Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Ale jo, za poslední 2 měsíce jsem se dozvěděl hafo věcí i když spíš negativních :D Citovat
striker Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 tak uz tomu u peugeotu bejva .. ps: taky mas vyhrivane zrcatka? Citovat
Holly Odesláno 14. duben 2005 Autor Odesláno 14. duben 2005 TA ručka je jak kdyby tam nebyla, radši tam nechávám zpátečku, aby mě někdo neodtlačil. Jinak voda mi dneska celej den držela na 80, olej lehce přes devadesát. V šechno to bylo po Praze. Jinak mě to v poslední době blbě startuje teplý, dneska jednou až na podruhý. Budu muset prolýzt fórum a zjistit co s tím. Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Tak to mě to celkem i brzdí, ale jen jako parkovačka. Hele Holly držej ti ty bovdeny (nebo jak bych to nazval) v těch držácích na podvozku ?? :D Se startama nemám problém....... Citovat
Holly Odesláno 14. duben 2005 Autor Odesláno 14. duben 2005 Tuhle jsem je tam zatloukal zpátky kladivem, nádrž vydržela:D. V zadu připáskováno. Dneska jsem jel za jednou 205-kou a ten levej měla proklatě nízko:D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 To je holt poznávací znak - já to tam sem tam narvu, ale za chvilku už zase visíííí :papa Citovat
striker Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 me tam drzejiii ))) to je divny ... ja nemam okna v elektrice a central sem tam musel delat sam... ale vyhrivany zrcatka mam... a sou to originaly.. Citovat
Holly Odesláno 14. duben 2005 Autor Odesláno 14. duben 2005 Jo, tak to je možný, já jsem svýho času chtěl vydražit feldu 98´, 55kw, mělo to najeto cca 70t., bylo to úplně holý, co se výbavy týče a mělo to, světe div se - PALUBNÍ POČITAČ. Ha. Při 83t. to pro mě přestalo být zajímavý, vylezlo to tuším na 93t. Konalo se vloni v Kolíně. Citovat
Bohouš Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 No to já zase mám okna v elektrice, zrcátka ne a ještě jsem neviděl 205 s vyhřívanýma. Navíc jak říká jedná filmová hláška - První pravidlo mé Francouzské jízdy zní: Co se děje za mnou mě vůbec nezajímáá :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.