jiri.stavaric Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Ahoj včera jsem musel měnit žárovku a jak je ta pružinka/drát která se musí odepnout, tak se mi včera podařilo, že mi propadla někam do prostoru motoru a už jsem ji nenašel, takže bych potřeboval poradit jestli se dá normálně koupit (tuším že to bude možná problém) Citovat
buga Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 fuha, no sa mi taky raz podarilo vybrat.. ale pak jsem to mnel stale v ruce jinak nevim jestli se to da koupit, to jsem taky zvedavej, protoze v serviceboxe pri svetlach neni ten dil pokud dobre vim:myslim Citovat
Modzillo Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 súdruhovia z Francúzska to vymysleli parádne - dá sa kúpiť iba celé svetlo... Citovat
jiri.stavaric Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 súdruhovia z Francúzska to vymysleli parádne - dá sa kúpiť iba celé svetlo... No něčeho takového jsem se bál, takže nezbývá než najít nějaké náhradní řešení fixace té žárovky. Citovat
buga Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 súdruhovia z Francúzska to vymysleli parádne - dá sa kúpiť iba celé svetlo... No něčeho takového jsem se bál, takže nezbývá než najít nějaké náhradní řešení fixace té žárovky. nebo hledat na vrakaci.... Citovat
pretekar Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Ta pruzinka, resp. kus drotu pasuje aj zo starsich modelov. Takze sup na vrakac a urcite nieco najdes... Citovat
jiri.stavaric Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 jojo na ten vrakáč se chci podívat jen doufám že mi to tam prodají i samostatně a ne zas s celým světlem, ale mohli by to mít u nějakýho rozmlácený světla. Citovat
antal Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Už si s tým autom jazdil?Mne sa to stalo tiež ale našiel som ju na spodnom krytu motoru tak skus mrknut či ju tam nemaš schovanu Citovat
jiri.stavaric Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Už si s tým autom jazdil?Mne sa to stalo tiež ale našiel som ju na spodnom krytu motoru tak skus mrknut či ju tam nemaš schovanu Jojo už jsem s ním jel. Problém byl právě v tom že jsem to přehazoval u práce vracím se večer a nechtěl jsem jet s jedním světlem. Nemohl jsem teda auto nechat na jednom místě a při stavu našich silnich bych se divil kdybych ji cestou nevyklepal. Je ale možnost že tam někde bude jen u těch 207 je tak hrozně málo místa v tom prostoru motoru že je to až hrůza už samotná výměna žárovky na levé straně je docela problém kvuli místu. Kontroloval jsem po tom co to spadlo místo pod autem a nepropadla úplně na zemi jsem ji nenašel. Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 také se mi stalo podobné, na jiném místě píši, jak jsem maturoval se sklonem světla a při tom ustřelila pružinka. Naštěstí se ji podařilo najít pod vozidlem a tak dnes už ji mám pojišténou režnou nití, která visí za víčkem krající parabolu ze vnitř od motoru. Náhradní najdeš kdekoli na vrakáči. Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ... a tak dnes už ji mám pojišténou režnou nití... Super nápad. Jednoduché, levné, ale účinné . Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 jo, jo, jak jinak řešit gramlavé prsty... Citovat
Petr král T Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 režná nit je lepší než např. rybářský vlasec, mám to vyzkoušené. Je ji třeba jednou za čas vyměnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.