Krt€K Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Ahoj kluci, zkoušel jsem to najít, ale buď blbě hledám a nebo to tu není... jde mi o to, že u peugeota se mi olej buď ohřívá a nebo chladne pomaleji než fridex a nedrží stálou teplotu...neříkám, že to je špatně, ale třeba u feldy to mám udělaný tak, že mezi filtrem a vanou mám mezikus, ve kterým protejká fridex a ten mi buď pomáhá ohřát nebo ochladit olej a drží mi stejnou teplotu. Nešlo by to nějak řešit i u Peugeota? Jirka Citovat
foxo Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 tzv. vymenik ma aj HDi a to hned pod olejovym filtrem, a medzi blokem je taky medzikus. Tak jak je to na felde, je to aj na HDi, ten vymenik ma rovnaku funkci. Akurat HDi nevychladne tak hned jako motor filcky, a tekzez mu trva dele, kym zahreje olej (je to diesel). Osobne se mi voda dostane ted v lete na 90 % po cca 7-8km, a olej cca 10-12km... Ked mu navam zahul dlhsi dobu, olej nema problem vystupit na 130, ale dal uz neleze... Citovat
Krt€K Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Ahoj, díky za odpověď, s těmi teplotami..voda mi jde nahoru trochu rychleji i olej, ale teploty jsou, jak říkáš. No nic, chtěl jsem tomu nějak pomoci a asi nepomůžu. :-D Díky za ochotu a odpověď :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 některá přístrojovka má pátý budík--teploměr oleje v motoru Citovat
Qcko Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Je to logicke a olej sa musi hriat dlhsie ako voda, potom samozrejme aj dlhsie chladne, ja to mam presne tak isto, ked uz ma voda 90°, tak olej je tak na 75 - 80°, voda potom vdaka termostatu samozrejme 90° drzi a olej vybieha az k 130° pri sviznejsej jazde Ak ti vadi ze je moc teply mozes zaradit chladic oleja do okruhu Citovat
foxo Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 jojo, ja mam budik na teplotu oleja (vzdyt bych nekecal jen tak ) dukaz místo slibú [upravil dne 8/10/11 21:04 od foxo] Citovat
Krt€K Odesláno 10. říjen 2011 Autor Odesláno 10. říjen 2011 Jojo, přesně podle budíku teploty oleje... Qcko: takže by to šlo pořešit? Citovat
foxo Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 slo, ale je to zbytecne, pokud auto doslova nehonis... Dokonce v zime az nezadouci bych povedal... Citovat
Krt€K Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 Nežádoucí? Když se rychleji ohřeje olej? To mi nejde do hlavy Citovat
pastorek Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Qcko písal o chladiči oleja, ten ti umožní udržiavať nižšiu teplotu oleja. Dávam za pravdu foxo-vi že je to zbytočné a v zime až nežiadúce. Inak, ako to tu čítam tak premýšľam čo vlasne riešiš. Olej sa vždy zohrieva pomalšie ako voda a jeho prevádzková teplota je v pohode 100 - 110 stupňov. Občas mám pocit že príliš veľa budíkov škodí, hlavne ak sa dostanú do rúk ľudí ktorý také informácie nevedia spracovať. Citovat
Krt€K Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 Já ale neříkám, že mi vadí, na jakých teplotách se pohybuje olej...jen mě napadlo, jestli by nebylo lepší, kdyby se, hlavně v zimě, ohříval rychleji...nejsem až tak technicky zdatnej, proto jsem se zeptal. Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 jojo, ja mam budik na teplotu oleja (vzdyt bych nekecal jen tak ) dukaz místo slibú [upravil dne 8/10/11 21:04 od foxo] aha, ja myslel ze to mely jen 2.2HDI ... [upravil dne 11/10/11 17:17 od f3Rd@] Citovat
pastorek Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Já ale neříkám, že mi vadí, na jakých teplotách se pohybuje olej...jen mě napadlo, jestli by nebylo lepší, kdyby se, hlavně v zimě, ohříval rychleji...nejsem až tak technicky zdatnej, proto jsem se zeptal. Stačí sa pozrieť na motor a zistíš že riešiš čo už je vyriešené. To čo si údajne mal na Felde máš i na Peugeote a jeto medzi olejovým filtrom a blokom motora. (nie vaňou) Citovat
Strejdakopec Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Já ale neříkám, že mi vadí, na jakých teplotách se pohybuje olej...jen mě napadlo, jestli by nebylo lepší, kdyby se, hlavně v zimě, ohříval rychleji...nejsem až tak technicky zdatnej, proto jsem se zeptal. Stačí sa pozrieť na motor a zistíš že riešiš čo už je vyriešené. To čo si údajne mal na Felde máš i na Peugeote a jeto medzi olejovým filtrom a blokom motora. (nie vaňou) to mi tak nešlo do hlavy kde by to měl mám 2.2hdi olej se ohřívá taky pomaleji než voda což je jasné...bylo by fajn ohřát ho rychleji ale to bych neřešil...když chceš jet se zahřátym motorem nastartuj si 10 minut před jízdou a máš klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.