Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Potřeboval bych od toho člověka kdo to tu může vyjet service box nebo jak se to jmenuje na VIN VF31CHFXF52726720 a poslal mi to do zprávy pokud by to šlo

Odesláno

ServiceBox je aplikace od peugeotu, kde se dají zjistit různé informace o autě, dílech apod. Musíš trošku specifikovat to, co chceš? Jeslti chceš servisní historii nebo jen chcarakteristiku tvé 106 ;)

Odesláno

No a vzhledem k tomu, že máš starou pixlu (to není nic osobního a ani nic ve zlém - já to tak prostě u starších aut říkám - máme tenhle ročník doma taky;) ) ti bude muset na 99,9% stačit jen ta charakteristika. Servisní historie bývá až u aut od roku 2000:myslim

EDIT: a teď koukám, že jsem si naběhnul - ono to asi nebude tvoje VINko, co? :D:aut

[upravil dne 5.10.11 15:42 od MJSytic]

106.txt

Odesláno

No v tom vláknu, co jsem ti dával odkaz, Pe.tr píše, že historie je tam jen 8let zpátky, pak už ne, tak pokud je to auto starší a bylo v autorizáku naposled před víc jak 8 lety, tak ... Nebo to může být taky tak, že sice v autorizáku bylo, ale nic se neopravovalo/neměnilo - jen běžné kontroly :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...