Achilo Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Zdravím, Potřeboval bych od toho člověka kdo to tu může vyjet service box nebo jak se to jmenuje na VIN VF31CHFXF52726720 a poslal mi to do zprávy pokud by to šlo Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ServiceBox je aplikace od peugeotu, kde se dají zjistit různé informace o autě, dílech apod. Musíš trošku specifikovat to, co chceš? Jeslti chceš servisní historii nebo jen chcarakteristiku tvé 106 Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 No a vzhledem k tomu, že máš starou pixlu (to není nic osobního a ani nic ve zlém - já to tak prostě u starších aut říkám - máme tenhle ročník doma taky;) ) ti bude muset na 99,9% stačit jen ta charakteristika. Servisní historie bývá až u aut od roku 2000:myslim EDIT: a teď koukám, že jsem si naběhnul - ono to asi nebude tvoje VINko, co? :aut [upravil dne 5.10.11 15:42 od MJSytic] 106.txt Citovat
Achilo Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 měl bys eště možnost vyject tu servisní historii? Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Já bohužel ne:( Na tu se musíš zeptat tady: Citovat
Přema Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Bohužel auto bez servisních záznamů........... Citovat
Achilo Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 a to může znamenat co že nemá záznamy předpokládám že to nebylo servisovaný u autorizovanýho peugeota Citovat
Achilo Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 tak ted mi psal bratr ze prej ma v servisce razitka peugeotacky tak nevim Citovat
MJSytic Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 No v tom vláknu, co jsem ti dával odkaz, Pe.tr píše, že historie je tam jen 8let zpátky, pak už ne, tak pokud je to auto starší a bylo v autorizáku naposled před víc jak 8 lety, tak ... Nebo to může být taky tak, že sice v autorizáku bylo, ale nic se neopravovalo/neměnilo - jen běžné kontroly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.