Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opraveno nulování denních kilometrů. Chyběl tam jakýsi kousek něčeho, vytvořil jsem ho z drátu.

m-7y3fs6a0.jpg

m-85fviyo6.jpg

Taky jsem zase předělal ovládání el.oken zpět dle originál schématu, a připravil 2 káble na 3 dveře pro automatický dojezdy oken.Jedna krabička, co umí 4 okna zavřít po aktivaci centrálu, je použitelné právě pro staré schéma. Takže už jen sehnat krabičku. Někde jsem ji viděl za 6 stovek novou.

Odesláno

Tak jo. Dnes jsem instaloval zpět popelník, upravený tak aby se do něj vešel ukazatel baterie s teploměrem.

Je to hlavně kvuli tomu, abych mohl zavřít vsechny šupliky a nic nebylo vidět.

m-at11hvz.jpg

m-09yizxyi.jpg

m-jjxb0s28.jpg

m-fnjky1.jpg

h-0ka73eyf.jpg

[upravil dne 15/5/12 17:33 od antik]

Odesláno

Taky jsem si přidělal 3 očka do kufru na přidělání věcí tzv hadama.škoda, že mam jen 3 očka, tak doufám, že pak taky seženu další takovýhle očka. Vyrval jsem je z P309, kde jsou v kufru standartně. P405 má kufr sakra velkej a očka tohoto typu tam nejsou.

h-vmuxahe.jpg

[upravil dne 15/5/12 17:49 od antik]

Odesláno

Dnes dorazil modul na samozavírání všech 4 oken.

6260.jpg

Jednoduché zapojení mě inspirovalo do toho jít. celkem i s cestou přez PPL za 5 stovek, nelze odmítnout, protože levněji už to nikde nebylo.Plánek je tak jednoduchý, že ho aninemusim dávat, jen legendu:Je třeba vytahnout z každých dveří 2 káble co povedou od motorku k modulu, já si ho dam do tunelu, tam je místa dost.Na káble bacha, at nejsou moc slabý, protože budou permanetně používány i když nebude modul v provozu. Plus co vede k motorku okna bude vyveden totiž nejdříve do modulu a dále zpět pokračovat k motorku.

[upravil dne 18/5/12 12:59 od antik]

Odesláno

Tak jo. Konečně jsem sundal krycí desky na kolech, Už mi to řekly i moje děti, tak jsem nechal koukat šrouby a jo, má to něco do sebe.

Vypadá to bombově.

post-23799-14109624447878_thumb.jpg

Odesláno

Dnes došlo na výměnu tapeců co mam od Maxe, takže jsem musel řešit i kam dát čudle ze zadních dveří.Hádej kde jsou.

m-xqj7n3rg.jpg

m-k35uwco.jpg

takhle to vypadá vevnitř, takže budu muset řešit i sedačky časem.

m-qkjixc6q.jpg

m-pz8rxrx1.jpg

[upravil dne 20/5/12 19:10 od antik]

Odesláno

Nyní jsem nainstaloval modul na připravené káble co vedou do 4 dveří a napojil je na motorky stahovaček a na modul který jsem dal do tunelu.

m-m81jm8jf.jpg

m-wdxaj4nx.jpg

m-c7xamuxb.jpg

[upravil dne 23/5/12 21:26 od antik]

Odesláno

Dneska jsem si udělal navíc čudli, kterým si okna zavřu zevnitř, bez použití cenrálu, alarmu atd. Pouze čudlíčkem.Ovšem najít místo pro čudlík... nakonec našel.

m-xaxji454.jpg

Ještě kosmetická uprava a čudlik bude kompletní.

m-abk9k6l.jpg

výsledek:

Jinak: jedná se o upravený rozbitý čudlík od varovných blinkrů. Tudíž jsem ho předělal na pouhý spínač.

dokonale plní svoji funkci.

[upravil dne 25/5/12 15:43 od antik]

Odesláno

Tak mi dnes rupnul řemen od altíku. škoda že se nedá sehnat v sobotu večír a v neděli taky.

[upravil dne 2/6/12 19:54 od antik]

post-23799-14109624759589_thumb.jpg

Odesláno

Dnes mi přestalo fungovat jediný DO co mam od auta, a dostat se do něj, když klíček byl vevnitř bylo docela maso.

Musim sehnat jiný DO ,ale jaký , když nevim coje to zač ten alarm.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si dal do budíků LED diody, zatim jich tam moc nemam, tyhle co jsem dával naposled jsou čistě bílý a musim uznat, že kontrolky vidim i když svítí hodně slunce. Dal jsem je na blinkry a tak tmavě zelená je nyní světlejší.

m-i2d6e032.jpg

m-ou0uzhfb.jpg

h-xb47vup.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

m-iprdlfk5.jpg

m-0jlramh.jpg

dle obrázku se mi stalo nemožné, bambulka na konci brzdového lanka se procpala plechem, takže mi ručka nefunguje.

Myslel jsem že jsem ji celou urval, když to povolilo.

Snad nějaké řešení najdu. Srovnat ten plech je totiž nemožné vzhledem na velikost a místo kde je.

Ano , napadla mě podložka, ale chtělo by to asi svěrák a pilku a to fakt v paneláku nemam.

Odesláno

ta rucka odesla proto, ze mas zarezly hlavni lanovod k rucce. jedine reseni ho je vymenit. je to caste nemoc 405 i 406. sam jsem to mnenil na obou typech pezotu

Odesláno

omyl, Lanovod je v dobré kondici, plíšek který se zdeformoval (viz obrázek,kde ho držim v ruce) jsem opět ohnul zpět, možná více než je normální a aby to jentak nevylezlo zpět, nacpal jsem do něj šroub a přitahl. Ručka opět funguje jak má.

:roker

[upravil dne 6/7/12 18:14 od antik]

Odesláno

Tak se mi stává, když je teplej motor, sem tam mi nezabere vůbec startér. Musim počkat až mi to vystydne pod 70 stupnu a pak nastartuju.Jen slyšim relátka jak cvakaj. Napadlo mě že to může bejt žhavením, protože to žhaví jen chvilinku a pak nic... Má někdo nápad?

Relé žhavení pro jistotu vyměním, ale našel jsem pod ním nějaký konektor se zelenajma a žlutejma káblama, vypadá jako by to patřilo na kostru.

S ohledem že muj motor byl kdysi venku je možné že zapoměli konektor někam zapojit a protože jim vysel, tak ho dali do trubičky.

Takže budu potřebovat nějakou radu.

to je on:

8z2ef97z.jpg

[upravil dne 9/7/12 14:21 od antik]

Odesláno

no vyměnim celý motor komplet se startérem, altíkem atd. jen převodovku muisim sundat, protože je z P309 včetně motoru.

Tedy jestli se nám to povede s Max205 vyměnit.

Jinak mi to připadá, jako by někde bylo nějaké blbé relátko nebo něco podobného, než aby to bylo startérem. Na to jsem i sázel, protože ne vždy se mi to stává. Někdy je vedro, motor teplej až až a vůbec to nevadí a někdy mi na motor svítí sluníčko a už nechce.

Navíc tedko jsem to všechno propáchl vodou co nestačila odtéct zpoza viaduktu a pěkně ten viadukt naplnila. Do sání se mi voda naštěstí nedostala, ale byla to rychta to proplavat.

Každopádně auto je umytý.

[upravil dne 9/7/12 14:58 od antik]

Odesláno

Tak včera večer vyvařen výfuk.

Trubka je tak nějak opravená, ale budu jistě schánět jinou, protože je už jednou po smrti, a Tlumič dostal novou koncovou trubku. Je to krásná práce, všechno sedí na chlup.

Fotky dodam večer.

Každopádně bude aktuelní, že mi bude brzo scházet trubka .

• O 2 týdny později...
Odesláno

¨došlo na výměnu zadních gum. Gumy udajně z roku 1975 s protektorem zpuchřely, takže tam ma gumy od Maxe205.

10yvfa1.jpg

[upravil dne 20/7/12 23:33 od antik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...