Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chlape, mě už to nebaví, měl jsem to, drželo to, vypadalo to normálně. Zrcátko bylo taky mírně dokulata a světe div se, stačil 1 cm čtvereční (2x0,5) aby se to na zrcátku udrželo i v italských vedrech, na autě jsem to měl 4 roky a nikdy to neupadlo. A to jsem zrcátkem kroutil pořád, když si auto půjčila máma nebo táta

Hlavně je to nejpřirozenější místo pro ten indikátor, když teda couváš na zrcátko

Odesláno

No jo no, Couvám na postraní zrcátka, zadnim nevidim, když je to kombík.

A to topení, jak jsi to udělal ?

tedy mam na mysli proměnné otáčky ventilátoru.

[upravil dne 18/12/11 12:40 od antik]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hmm. tak nic no.

Tak jsem si vyměnil ruplé žárovičky v budíkách a musim uznat že to je kauf je vůbec vyndat, když chci náhon nechat zapojenej na převodovku.Nemožné.I tak , žárovičky jsem některé úspěšně vyměnil za Ledkový.

sku_9089_1_small.jpgsku_5888_1_small.jpg

[upravil dne 28/12/11 17:29 od antik]

Odesláno

takže tranzistor KD506 na pořádným chladiči s aktivním chlazením k tomu nějaký odpory a vhodný potenciometr

je to stejně zbytečný, stejně to máš jen na určitý otáčky, v podstatě to budeš stejně nastavovat, na to co je předvoleno odporovým ovládáním

Odesláno

A myslíš že je možný použít potenciometry z P309 včetně toho tyristoru nebo co to je?

Mam to komplet , a řekl bych že to vypadá stejně, jen netušim jestli bude pasovat ta destička s odporovým tentonocem a žárovičkama.

pokud by topasovalo, mám vyhráno, protože zapojení elektriky včetně ovládání je hračka.

Stejně budu muset rozebrat ventilátor, kvuli kontrole klapek, nefouká mi to na postraní skla a neustále to fučí fukarama na palubce na řidiče a spolujezdce,

taky musim pořešit, že se mi zamlžuje celý auto, když foukám jen na přední sklo.

Asi seženu malýho elektrickýho pufíka dozadu, at dětem neni v zadu zima v zimě. viděl jsem ho někde za 3-4 kila

takovýho třeba:

DO_A73323_LRG.jpg

prej to i v létě chladí.

[upravil dne 31/12/11 13:00 od antik]

Odesláno

ovládání z 309 by mělo bejt totožný

ten \"pufík\" je na hovno

jestli se ti zamlžuje auto po nastartování, zkontroloval bych radiátor pod palubkou, jestli nemáš dírku

Odesláno

no to je fakt s tou dírkou, ale mlží se pouze pokud tam je více jak 2 lidi.

Pokud je ovládání z p309 totožný, tak to mam vyřešený za chvíli, jen nesmí bejt taková zima.

V tý se nedá nic dělat, tma a zima je pro mně těžká brzda.

Pufik , pokud je na prd, nemá nárok.

Ale nějak bych rád teplej vzduch do tunelu a u zadních sedaček ven, Nějak mi to chybí.

Odesláno

to stejně nedoděláš, všechny tyhle udělátka na teplo jsou na hovno, stejně jako taková ta pidi klimatizace, 406 měla foukání k nohám ale přes tunel to neprošlo kvůli kulise řazení, ovládání výhřevu sedaček a hlavně umístění jednotky airbagů

stejně na klimatizaci musíš mít pořádnou světlost trubky, nejde to tam táhnout nějakou malou trubičkou a ventilátor ti to musí utlačit. Prostě na tohle u 405 zapomeň

Kup raději děckám teplý fusekle aby jim nebyla zima :D

Odesláno

teplý fusekle jsou na nic v zamlženým autě.

Neřikej že neni nějaká možnost jak vytopit p405 kombika celýho a ne jen přední část vozu.

Odesláno

ty se prostě nejseš schopnej smířit s tím, že to je koncepčně starý auto.

není to žádná limuzína

prostě tam teplo nebude nebo alespoň né takové, jaké poskytují auta, s vícezónovou klima či topením

s předchozích tvých příspěvků vidím, že jsi trošku promiň mi ten výraz takykutil, ale to nestačí

odpovídám ti jen já, možná se poptej někoho jiného, kdo bude podobně naladěn

ona vzduchotechnika je kurva složitej obor, aby to fungovalo - není to jen natáhnout trubku odněkud někam

Odesláno

ps: ještě na tvůj poslední post.....

jeli zima, zabuduj propanbutanový teplomet

mlží se okénko a nechceš zkontrolovat radiátor, otevři si okénko:cool:

Odesláno

No ANO, je to koncepčně starý auto, a mě osobně se koncepčně stará auta líbí.

Je sice hezké jezdit v nový káře se vším luxusem, ale jsem si taky jistej, že podobné problémy které řeším já už řešil taky někdo jinej.

Proto se ptám, zde na foru.

Tohle koncepčně staré auto může mít taky okna a zrcátka v elektrice, a spousta dalších funkčních prvků které má dnešní moderní nová kára.

Víc než takykutil jsem spíš spořivej člověk, kterej se snaží mít to co by jsi si pořídil za prachy, který třeba ani nemam.

Tedko je asi na místě říct mi že u starýho auta to nejde.

Ale jde. Důkazem toho byla moje stará P309, která měla veškerý luxus, který požaduju i na p405.

Lezu na toto forum abych se tu inspiroval, protože tu je mnoho skvělých lidí, který mě v tom takykutilství dokážou podpořit a říct mě co a jak, nebo mě naopak vyvarovat nepříjemnostem., které by mohly vzniknout při rozebírán něčeho na autě, které je uplně stejná skládanka jako nový luxusní vůz.

bez velkých rozdílů.

Nebo si myslíš ,že se stále jen pletu a snažím se uplně zbytečně?

________________________________________________________________________________________________

PS. SCHÁNÍM SAMOSTAV DO BUBNU P405 NA LEVÉ ZADNÍ KOLO. mě tam chybí ten plíšek s pružinkou, která šteluje samostav, nebyl tam.

Pokud někdo máte , nabídněte prosím.

________________________________________________________________________________________________

Odesláno

teda viděl už někdy někdo z vás tohle?

Já tedy ne a ani nemam představu jak to vůbec vypadá zezadu

post-23799-14109621543025_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem sehnal zadní plato i s podplatem. Něco by to ale přece jen chtělo.

image_00073.jpg

image_00074.jpgimage_00075.jpg

Tohle má jakýsi nedostatek. Netuší někdo jak to má být originál ?

image_00076.jpg

image_00077.jpg

image_00078.jpg

image_00079.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

používá někdo z vás tohle při budování s kabeláží, nebo to stale jistí rezavějící čokoláda a izolačka?

Verbindungskl1a-g.jpg

reaguju na blbou námitku, že mi auto vyhoří od elektriky, jak bylo výše navrženo .

Odesláno

v autě mi pájka fungovat nebude, protože nemam garáž.

Moje garáž je ulice..

Jinak bych taky do toho šel taky, ovšem někde jsou káble které hodlám i jindy rozpojovat, nebo předpokládám že se rozpojovat budou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...