antik Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 něco jinýho je mít tohle: http://www.auto-moto-elektronika.cz/Parkovaci-senzory/LED-displej/Parkovaci-asistent-BE750R nebo rovnou obrázek: [upravil dne 17/12/11 17:31 od antik] Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 chlape, mě už to nebaví, měl jsem to, drželo to, vypadalo to normálně. Zrcátko bylo taky mírně dokulata a světe div se, stačil 1 cm čtvereční (2x0,5) aby se to na zrcátku udrželo i v italských vedrech, na autě jsem to měl 4 roky a nikdy to neupadlo. A to jsem zrcátkem kroutil pořád, když si auto půjčila máma nebo táta Hlavně je to nejpřirozenější místo pro ten indikátor, když teda couváš na zrcátko Citovat
antik Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 No jo no, Couvám na postraní zrcátka, zadnim nevidim, když je to kombík. A to topení, jak jsi to udělal ? tedy mam na mysli proměnné otáčky ventilátoru. [upravil dne 18/12/11 12:40 od antik] Citovat
antik Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 Hmm. tak nic no. Tak jsem si vyměnil ruplé žárovičky v budíkách a musim uznat že to je kauf je vůbec vyndat, když chci náhon nechat zapojenej na převodovku.Nemožné.I tak , žárovičky jsem některé úspěšně vyměnil za Ledkový. [upravil dne 28/12/11 17:29 od antik] Citovat
punkac Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 takže tranzistor KD506 na pořádným chladiči s aktivním chlazením k tomu nějaký odpory a vhodný potenciometr je to stejně zbytečný, stejně to máš jen na určitý otáčky, v podstatě to budeš stejně nastavovat, na to co je předvoleno odporovým ovládáním Citovat
antik Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 A myslíš že je možný použít potenciometry z P309 včetně toho tyristoru nebo co to je? Mam to komplet , a řekl bych že to vypadá stejně, jen netušim jestli bude pasovat ta destička s odporovým tentonocem a žárovičkama. pokud by topasovalo, mám vyhráno, protože zapojení elektriky včetně ovládání je hračka. Stejně budu muset rozebrat ventilátor, kvuli kontrole klapek, nefouká mi to na postraní skla a neustále to fučí fukarama na palubce na řidiče a spolujezdce, taky musim pořešit, že se mi zamlžuje celý auto, když foukám jen na přední sklo. Asi seženu malýho elektrickýho pufíka dozadu, at dětem neni v zadu zima v zimě. viděl jsem ho někde za 3-4 kila takovýho třeba: prej to i v létě chladí. [upravil dne 31/12/11 13:00 od antik] Citovat
punkac Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 ovládání z 309 by mělo bejt totožný ten \"pufík\" je na hovno jestli se ti zamlžuje auto po nastartování, zkontroloval bych radiátor pod palubkou, jestli nemáš dírku Citovat
antik Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 no to je fakt s tou dírkou, ale mlží se pouze pokud tam je více jak 2 lidi. Pokud je ovládání z p309 totožný, tak to mam vyřešený za chvíli, jen nesmí bejt taková zima. V tý se nedá nic dělat, tma a zima je pro mně těžká brzda. Pufik , pokud je na prd, nemá nárok. Ale nějak bych rád teplej vzduch do tunelu a u zadních sedaček ven, Nějak mi to chybí. Citovat
punkac Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 to stejně nedoděláš, všechny tyhle udělátka na teplo jsou na hovno, stejně jako taková ta pidi klimatizace, 406 měla foukání k nohám ale přes tunel to neprošlo kvůli kulise řazení, ovládání výhřevu sedaček a hlavně umístění jednotky airbagů stejně na klimatizaci musíš mít pořádnou světlost trubky, nejde to tam táhnout nějakou malou trubičkou a ventilátor ti to musí utlačit. Prostě na tohle u 405 zapomeň Kup raději děckám teplý fusekle aby jim nebyla zima Citovat
antik Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 teplý fusekle jsou na nic v zamlženým autě. Neřikej že neni nějaká možnost jak vytopit p405 kombika celýho a ne jen přední část vozu. Citovat
punkac Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 ty se prostě nejseš schopnej smířit s tím, že to je koncepčně starý auto. není to žádná limuzína prostě tam teplo nebude nebo alespoň né takové, jaké poskytují auta, s vícezónovou klima či topením s předchozích tvých příspěvků vidím, že jsi trošku promiň mi ten výraz takykutil, ale to nestačí odpovídám ti jen já, možná se poptej někoho jiného, kdo bude podobně naladěn ona vzduchotechnika je kurva složitej obor, aby to fungovalo - není to jen natáhnout trubku odněkud někam Citovat
punkac Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 ps: ještě na tvůj poslední post..... jeli zima, zabuduj propanbutanový teplomet mlží se okénko a nechceš zkontrolovat radiátor, otevři si okénko:cool: Citovat
antik Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 No ANO, je to koncepčně starý auto, a mě osobně se koncepčně stará auta líbí. Je sice hezké jezdit v nový káře se vším luxusem, ale jsem si taky jistej, že podobné problémy které řeším já už řešil taky někdo jinej. Proto se ptám, zde na foru. Tohle koncepčně staré auto může mít taky okna a zrcátka v elektrice, a spousta dalších funkčních prvků které má dnešní moderní nová kára. Víc než takykutil jsem spíš spořivej člověk, kterej se snaží mít to co by jsi si pořídil za prachy, který třeba ani nemam. Tedko je asi na místě říct mi že u starýho auta to nejde. Ale jde. Důkazem toho byla moje stará P309, která měla veškerý luxus, který požaduju i na p405. Lezu na toto forum abych se tu inspiroval, protože tu je mnoho skvělých lidí, který mě v tom takykutilství dokážou podpořit a říct mě co a jak, nebo mě naopak vyvarovat nepříjemnostem., které by mohly vzniknout při rozebírán něčeho na autě, které je uplně stejná skládanka jako nový luxusní vůz. bez velkých rozdílů. Nebo si myslíš ,že se stále jen pletu a snažím se uplně zbytečně? ________________________________________________________________________________________________ PS. SCHÁNÍM SAMOSTAV DO BUBNU P405 NA LEVÉ ZADNÍ KOLO. mě tam chybí ten plíšek s pružinkou, která šteluje samostav, nebyl tam. Pokud někdo máte , nabídněte prosím. ________________________________________________________________________________________________ Citovat
antik Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 teda viděl už někdy někdo z vás tohle? Já tedy ne a ani nemam představu jak to vůbec vypadá zezadu Citovat
antik Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 Tak jsem sehnal zadní plato i s podplatem. Něco by to ale přece jen chtělo. Tohle má jakýsi nedostatek. Netuší někdo jak to má být originál ? Citovat
crazybiker Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Neviem jak pri 405-ke, ale pri 406-ke je koniec pevny(jak rura) a ted zahaknes.... mozem odfotit ak ti to pomoze.Pak ale pri 405 kombi neviem ja k je :-( Citovat
antik Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 pokud muzes, vyfot to, treba to bude stejny, jinak to bude resit kus plechu. Citovat
antik Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 používá někdo z vás tohle při budování s kabeláží, nebo to stale jistí rezavějící čokoláda a izolačka? reaguju na blbou námitku, že mi auto vyhoří od elektriky, jak bylo výše navrženo . Citovat
maNkovic Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Ja používam spájkovačku a samozmrštovacie bužírky . čokoládky nieee a toto vyzerá dáko divne Citovat
antik Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 v autě mi pájka fungovat nebude, protože nemam garáž. Moje garáž je ulice.. Jinak bych taky do toho šel taky, ovšem někde jsou káble které hodlám i jindy rozpojovat, nebo předpokládám že se rozpojovat budou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.