Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud počkáte na sraz v září do Hk tam se počítá s letiřtěm a záleží jak se dohodnem na vedoucích pozicích došlo ke změně jinak budem hledat jinde.

Odesláno

Okolo jsou pole tak si chytneš hlemýždě a můžeš závodit. :D :D :D ALe jako poslední jedeš. :P :P

Odesláno

Jr koukam že s tim srazem uvazujes stejnym smerem jako ja.Mam to taky takhle nejak vymysleny.Ach jo zase budu az druhej ci treti.Proc nemohu byt jednou prvni :mad: :mad: :mad:

Odesláno

merkurek: S NOSem pocitam nekdy na leto, ale jen s 1,4lb lahvi. Takze je to tak na dva sprinty.

Odesláno

Ten okruh ve Vysokém Mítě nevidím reálně.Je to na spanilou jízdu dost daleko a chtěli by určitě peníze a je tam skoro pořád plno

Odesláno

Já si myslím že letiště bude bohatě stačit na vyblbnutí v bezpečí a mimo provoz

Odesláno

Tahle zakladni sada by mela stat asi 16000 s DPH. Nedavno jsem to nasel na strankach Bervidu a tak me to zacalo hlodat, ze to proste musim mit :-))

Odesláno

JR hele minule jsem četl že se zakladatel bervidu nebo co se odtrhl a založil firmu lexani tuning nebo tak něco.Tak jakej je rozdíl mezi bervid a lexani.Mě to příjde že to všechno je teď pod Lexani jo a jinak údajně ten NOS má dovážet ten Lexani tak se koukni tam po cenách. ;)

Odesláno

cabrio: Lexani tuning funguje uz docela dlouho, pred casem se Lexa trhnul, ale uz jsou zase spolu :-)))

Odesláno

Jo tak to jo ja to tam nestiham pozorovat a vubec to neni moje cenova skupina ale ty tam ses pecenej varenej tak jsem se ptal odbornika :D :D :D

Odesláno

o tom niceni motoru bych se hadal .... kdyz se pouziva s rozumem, tak nevidim duvod, proc by to melo nicit motor (kterej je v poradku)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...