Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkčné nastavovanie výšky svetlometov

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 307 1587 cm3 M5 WIN: VF33CNFUC84139421

Prosím pomôžte mi vyznať sa v zapojení, neviem ako to pracuje, z kadiaľ sa to napája, z akej poistky.

Keď zapnem v noci svetlomety nesvieti podsvietenie porenciometra na nastavenie výšky svetlometov.

Keď zapnem svetlomety bez kľúča v zapalovaní parkovačky svieti mi žiarovka v popolníku ale keď naštartujem zhasne. Mala by svietiť. v druhom aute mi svieti.

Podsvietenie porenciometra na nastavenie výšky svetlometov nesvieti ani so svetlami ani bez.

Ak sa dá pošlite mi schému aj s trochou popisu lebo vo francúzkych číslach sa neviznám.

ďakujem

:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdravim ta, a nemal si s tym este problem ze sa ti nedala nastavit vyska svetlometov? ten potenciometer ani mne nesvieti, pri nastartovani auta zazne a potom zhasne a uz nesvieti ani nefunguje... svetla mam stale v najvyssej polohe... :( podarilo sa ti s tym nieco urobit?

Odesláno

Zkus odpojit ten potenciometr a změř jestli ti jde napětí z toho konektoru je tam 2x - a jednou +12V.. ta jedna kostra je na seřizování a druhá je pro žárovku na osvětlení toho štelování..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ahojte aj ja mam stym problem niekedy to koliesko na svetla ide niekedy nie.. popolnik mi nesvieti ma to stym suvislost? aka tam ide ziarovka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...