Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych další dotaz: ve 406 mám origo kazetové autorádio s CD changerem v kufru a ovládáním na páčce pod volantem. Proto bych nechtěl dávat rámeček a strčit tam obyčejný rádio na MP3, na druhou stranu, kazety jsou přežitek a CDček mám jen cca 100, ovšem MP3 kvanta. Dlouho jsem se tu hrabal ve vyhledávání a v historii jsem v jedné diskuzi našel tohle:

http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd3

Má s tím někdo zkušenost, opravdu to funguje?

Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Neví někdo jak zapojit toto? Když dám jen konektor tak nic a nevím kam připojit ta dva káblíky. To bude asi ten problém.

[upravil dne 28/11/11 15:03 od dawra]

post-35420-14109620832763_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

a zapnul ti to jak? primo pres instalaci?

Ducatista: je nejak jsem to o mesic zaspal - nevsimnul si tematu uz je to OK nebo to sumi? teoreticky by to opravdu mohlo byt tou spojkou

Odesláno

Vítek: ten adaptér šlape pefektně, ale v reprákách to při tichu šumí. Nedokážu ale právě posoudit, jestli za to může ten adaptér, nebo to šumí ten zesilovač JBL...

Odesláno

no rádio se přiznám jsem nezkoušel, jenže v rádiu pořád buď hrajou, nebo plácají nějaký sračky, takže tam ticho není, tzn. to nepůjde moc dobře posoudit. A CD bohužel nemám, adaptér jsem napojil místo CD changeru, v rádiu mám kazeťáček... :mad::myslim

Ale zkusím to rádio, třeba se poštěstí natrefit na chvíli kdy tam bude ticho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...