Grlik Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Pěkné auto ale upřímě se mi ta stříbraná libi na coupe vice, taky je tam moc hudby a ty oražový kryty nějak nechápu + nápis na boku. Citovat
masterjj Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Za hodně peněz hodně muziky No v Mexiku asi nemají navýběr a musí koupit to co je, ale takle to doprasit. V podstatě to měli celý rozebraný, ale z technické stránky na tom neudělali nic... prostě jen taková lesklá pojízdná disco koule Citovat
Durii Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 ja by som dal tej hudby menej ale velmi sa mi paci ako vyriesil kufor .. ten znak tam vypada super Citovat
razor Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Za hodně peněz hodně muziky No v Mexiku asi nemají navýběr a musí koupit to co je, ale takle to doprasit. V podstatě to měli celý rozebraný, ale z technické stránky na tom neudělali nic... prostě jen taková lesklá pojízdná disco koule Záááviiiiiist !! :) Citovat
masterjj Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 To razor: Tak kdyby mi někdo udělal celolak, tak se taky nezlobím Jinak pro ten auťák neudělali nic extra přínosného. Já jsem dnes dodělal na svém coupe chlazení oleje s termostatem, tak si myslím, že mam větší zářez Citovat
razor Odesláno 9. říjen 2011 Autor Odesláno 9. říjen 2011 To razor: Tak kdyby mi někdo udělal celolak, tak se taky nezlobím Jinak pro ten auťák neudělali nic extra přínosného. Já jsem dnes dodělal na svém coupe chlazení oleje s termostatem, tak si myslím, že mam větší zářez To byl vtip,vím jak jsi to myslel.. Citovat
razor Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Tak už se do toho zlehka pouštím taky.. Citovat
Guest Skore406coupe Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Kolik by taková modifikace stála? :-) Citovat
razor Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 Asi jako kdyby jsi si koupil další 3 pškný coupe... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.