Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno

safi1:

už som konečne zehnal :D kolega objavil na pumpe Shell, tak som tam dnes nabehol aj ja a kúpil hneď 3 ;) mali asi 6, ale nechcel som byť lakomec a nenechať ostatným :D tak aspoň dík že si bol taký ochotný ;) v dnešnej dobe sa to cení obzvlášť !!!

Odesláno

Tak super :) Ja som dneska pojazdil pol Slovenska a mali ich skoro na každej pumpe teda čo som stál :)

Ale tak zohnal si tak fajn :)

Nemám problém s ničím

Odesláno

:D :D HAHA Judes to vystihol :D

a dnes som si bol vyzdvihnuť poštu čo mi poslali z Peugeotu... ale keď som to otvoril tak sklamanie :( ale tak čo by som chcel no...

12711968.jpg

cele zle :/

Odesláno

hmmm takže iba 15? :D no ja idem na postu dnes včera som si našiel lístok od poštárky s poznámkou PEUGEOT:D bolo by lepšie miesto r13 keby bolo r 16. asi už len použiť tu odvrátenú stranu sily a dotlačiť tam jeden riadok :D

[upravil dne 17/4/13 11:40 od janny]

Odesláno

Marek vieš čo neviem ešte ako to spravim do Piatku mám čas potom už musim niečo poriešiť lebo nemožem drat nove zimne pneu :/

Pipi ten typový list neviem ako to funguje musim niečo prečitať ale centrumkolies.sk samizda že ho dava

Cinic - už som sa vám ozval

Janny tie 13 si fakt mohli odpustiť a radšej dopísať tie 16... som zvedavý čo budeš mať ty zapisane na tej 1.4 Hdi

Odesláno

uvidíme poobede napíšem :D inač cez typový list som zapisoval R15. cez Zvolenský PNEUBOX. ale teda mal som kolesa od Dezent a ony máju na to licenciu. vystavil mi typač, potvrdenie o montáži a s tm som išiel na úrady.

Odesláno

no a vyšlo to nejakých 40€ vtedy. par € kolky a zbytok si vypýtal Pneubox Zvolen. tak podla konfigurátora by sa dali dat zapísať aj 17 :P Dezent

[upravil dne 17/4/13 12:29 od janny]

Odesláno

Cinic fajn fajn :D Som trpezlivý :P Já si počkám

Janny oKa potom daj vediet ake rozmery ti napísali...

Pozeral som ETOP a tam podla konfiguratora idu aj 17 to je fakt ale tie kolesa su moc drahe cez tu stranku :/ Ja by som najradšej zobral original kolesa Peugeot alebo potom ked tak nejake DOTZ - y...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...