Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zase si to tu trocha oživím :)

Mám aj novinky do kufra dokupeny KAPACITOR a do predu som si kupil voltmeter DIETZ tak aspon uvidim čo to cuca ten woofer a ešte dnes som si kupil voňavý stromček jahodovy :D

Dneska prebehla očista pred zrazom trocha som poleštil dal vosk a zajtra môžme vyraziť :)

12683273.jpg

12683421.jpg

zo zadu

12683425.jpg

detail

12683429.jpg

Chystám ešte tento týžden objednať nejaké kolečká :) Len sa neviem rozhodúť :/ ale snaď niečo vyberiem :)

Fotky laku možno vidiet na Facebooku :) ešte by to chcelo strojovo preleštit lebo na slnku sa mi to nepači

[Edited on 13/4/13 19:23 by safi1]

Odesláno

safi1:

vedel by si mi kúpiť a poslať poštou v obálke stromčeky Wunder-Baum :) tu u nás neviem zohnať tú konkrétnu vôňu...:D potreboval by som zo 5 kúskov :papa napíš mi či by to platilo, dik

inak bol si odporučený Cinicman-om :D

[upravil dne 13/4/13 21:55 od lacek206]

Odesláno

Marek 206 hej hej som si isty :D zajtra uvidiš :)

Cinic bolo to narychlo ani som sa nechystal cely den som sedel u babky v Malackach potom sa to zvrtlo a uz o 16:22 som bol doma a zacal ma este tatko hecovat ze fuuj to scim pojdes... :D tak som vybehol ze umyt a skoncilo to pri lesteni a voskovani :D

A este buduci tyzden v sobotu nieje problem prist stavim sa teda spravim si vylet 15 km :D a nahodime tie pitlajny na 206 :D:P

Lacek nieje problem u nas na pumpe maju vela na vyber ja kupujem iba jahodove som trocha maniak na tieto stromceky :D mam dokonca 3 v zasobe :D

Maju aj tu prichut co ty chces takze nebol by problem :) mozme sa nejako dohodnut

Odesláno

Super a čo stoja ? Ja by som potreboval príchuť (jablko-škorica) zo 5 kusov...no len ak ťa to neobťažuje ;)

[upravil dne 13/4/13 22:10 od lacek206]

[upravil dne 13/4/13 22:12 od lacek206]

Odesláno

Pohode natej pumpe som kazdy den... Tety ma tam uz poznaju :D sa budu cudovat ze beriem inu prichut :D

Ked pridem uz vedia co maju blokovat :D

Pojdem tam kupim ich a co stoja fu netusim :D 1.86 mozno menej fakt neviem

[Edited on 13/4/13 21:15 by safi1]

Odesláno

Cinic hej hej ten benzin je horši :D to je fakt :D ale ku kazdej tankovačke musi byt stromeček :D

Lacek okey pohladaj zistim ti cenu zajtra vecer ti napisem ze kolko stoja

Odesláno

Lacek, to myslíš vážne, že chceš kupovať v BA stromčeky? :D Ja bežne kupujem v Leviciach Wunder Baum a presne tvoju príchuť aj teraz nosím v aute -jablkovoškoricovú :)

safi1:

vedel by si mi kúpiť a poslať poštou v obálke stromčeky Wunder-Baum :) tu u nás neviem zohnať tú konkrétnu vôňu...:D potreboval by som zo 5 kúskov :papa napíš mi či by to platilo, dik

Odesláno
Lacek, to myslíš vážne, že chceš kupovať v BA stromčeky? :D Ja bežne kupujem v Leviciach Wunder Baum a presne tvoju príchuť aj teraz nosím v aute -jablkovoškoricovú :)

safi1:

A kde do čerta ich majú ? Som nikde nenašiel, aj kolegov som poprosil nech hladajú na pumpách a tak a nič...kde si kúpil :myslim

Odesláno

Zatiaľ som ich kupoval vždy len v Tlmačoch na benzinke, ale videl som ich aj inde, len si nespomeniem kde presne :myslim Ale niečo sa mi marí, že buď v Tescu alebo v Hypernove som ich jedného času videl. Teraz neviem ako sú na tom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...