Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dufam ze hej, prehodim planzetu z mojho kluca a tak isto aj elektorniku z mojho stareho do noveho obalu... malo by to ist

[upravil dne 30/9/11 13:13 od Mikulas]

Odesláno
ok, ale nevím jestli to pujde naladit, aby fungoval jako originál. Někdo mi říkal že náhradní klič v peugeotu na 607 stojí snad 6000kč

minuly tyzden som sa pytal v peugeote na novy kluc a povedali mi neuveritelnu sumu 330e. Nevedia co maju pytat

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takze planzeta vymenena v klucovej sluzbe bez komplikacii za minutu a kluc krasne funguje. Paci sa mi na nom to, ze guma co je na zadnej strane, ktora sluzi na otvaranie, zatvaranie dveri a otvaranie kufra je tvrdsia, co znamena ze sa tak neopotrebuje ako ten kluc co som mal pred tym original. Vrele odporucam.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kluc ti sice mozno vybrusia, ale co cip, ktory kluc obsahuje??? Tym padom sice auto odomknes pomocou kluca, ale dialkove ovladanie ti nepojde a taktiez by ti nemalo ist nastartovat, pretoze kluc vysiela signal. Otestujes to tak, ze ked nemas kluc v zapalovani a mas otvorene dvere, tak ti pipa auto. Ak ale das kluc len do tesnej blizkosti spinacej skrinky, tak to prestane pipat, teda rovnako ako ked je v zapalovani.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...