Mikulas Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Máte niekto skúsenosti s touto stránkou? Citovat
hakavcak Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 nemám žádné, ale taky bych potřeboval druhý klíč Citovat
Mikulas Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 objednal som si tento http://www.autokluc.sk/autokue/peugeot/vystrelovaci?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=301&category_id=62 v pondelok by mal prist tak uvidim, dam vediet potom ze co to je zac zaujala ma cena na nom... [upravil dne 30/9/11 11:59 od Mikulas] Citovat
hakavcak Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 ok, ale nevím jestli to pujde naladit, aby fungoval jako originál. Někdo mi říkal že náhradní klič v peugeotu na 607 stojí snad 6000kč Citovat
Mikulas Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 dufam ze hej, prehodim planzetu z mojho kluca a tak isto aj elektorniku z mojho stareho do noveho obalu... malo by to ist [upravil dne 30/9/11 13:13 od Mikulas] Citovat
Mikulas Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 ok, ale nevím jestli to pujde naladit, aby fungoval jako originál. Někdo mi říkal že náhradní klič v peugeotu na 607 stojí snad 6000kč minuly tyzden som sa pytal v peugeote na novy kluc a povedali mi neuveritelnu sumu 330e. Nevedia co maju pytat Citovat
hipisko Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 kua tiez potrebujem treti kluc, neviete nahodou kde v Bratislave a okoli by vedeli urobit kopiu(fyzicky)? Hocijaka klucova sluzba? Citovat
Mikulas Odesláno 10. říjen 2011 Autor Odesláno 10. říjen 2011 Takze planzeta vymenena v klucovej sluzbe bez komplikacii za minutu a kluc krasne funguje. Paci sa mi na nom to, ze guma co je na zadnej strane, ktora sluzi na otvaranie, zatvaranie dveri a otvaranie kufra je tvrdsia, co znamena ze sa tak neopotrebuje ako ten kluc co som mal pred tym original. Vrele odporucam. Citovat
hipisko Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 davam do pozornosti aj tuto stranku: http://www.autokluce.sk/ su v Ziline, takze to nie je az tak daleko ani z cz. Spytal som sa v tescu zlate piesky v klucovej sluzbe a nie je problem, aby mi vybrusili kluc, stoji to 14eur. Citovat
techynal Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Kluc ti sice mozno vybrusia, ale co cip, ktory kluc obsahuje??? Tym padom sice auto odomknes pomocou kluca, ale dialkove ovladanie ti nepojde a taktiez by ti nemalo ist nastartovat, pretoze kluc vysiela signal. Otestujes to tak, ze ked nemas kluc v zapalovani a mas otvorene dvere, tak ti pipa auto. Ak ale das kluc len do tesnej blizkosti spinacej skrinky, tak to prestane pipat, teda rovnako ako ked je v zapalovani. Citovat
pastorek Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 techynal, pozri si tú stránku, oni robia komplet kľúč i s diaľkovým a čipom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.