Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nie. Pri cene za aku sa to da zohnat na webe nema vyznam spekulovat a nieco bastlit s neistym vysledkom.

A poviem ti jednu vec. 607ma nema rada bastlenie a nejake take opravy ze sak to musi vydrzat aj takto. Velmo rychlo ti to vrati inac. Neviem preco, ale je to tak.:D

Odesláno

Už se toho o tom tady psalo hodně. Pokud máš problém s kostičkama, tak u Berrnera ho mají na objednání a je to pro čtyřkovýho Golfa a Ibizu. Na Peugeota to tam nehledej.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vies co nic sa mi nepokazilo na tej stahovacke, ale oklamal ma predchadzajuci majitel lebo mi povedal ze okno nejde stiahnut preto ze su ulomene tie plastove veci, ze sa to da lahko opravit a bla bla bla. verim som mu ze vymenim iba to, ale ked mi dal dole mechanik calunenie z dveri tak sme zistili ze cely mechanizmus chyba :(

ake mas veci na to? mozno by sme sa vedeli dohodnut.

[upravil dne 19/10/11 11:05 od Ferry]

Odesláno

Dobrej kokot...

Mám jednu Levou stahovačku tam je v hajzlu lanko a chybí ty jezdce v podstatě tam mám motorek, obě pojezdové lišty. Až se dostanu do garáže tak se podívám pořádně...ty jezdce se dají sehnat ale nevím jak ty lanka ty jsou určitě pokroucený tenkrát se mě právě ten plast rozlomil a lanko vypadlo....

Ještě zkontroluji toho šneka jestli je ok a dám ti vědět.

[upravil dne 19/10/11 11:06 od Ferry]

Odesláno

Dobrej kokot...

Mám jednu Levou stahovačku tam je v hajzlu lanko a chybí ty jezdce v podstatě tam mám motorek, obě pojezdové lišty. Až se dostanu do garáže tak se podívám pořádně...ty jezdce se dají sehnat ale nevím jak ty lanka ty jsou určitě pokroucený tenkrát se mě právě ten plast rozlomil a lanko vypadlo....

Ještě zkontroluji toho šneka jestli je ok a dám ti vědět.

ok diki

[upravil dne 19/10/11 11:06 od Ferry]

Odesláno

Ona ma ma rada, ale nema rada bastlenie. Mrska presmradena. Ako nahle dam nieco poskladane, alebo nie original, alebo nieco dobastlim tak uz ma problem. Staci dat poriadnu vec, najlepsie origo a uz si chrochta blahom. :D:D:D

Asi jej musim pohrozit P508SW ckom. Ale az po vianociach. este potrebujem aby ma domov doviezla.

Odesláno

Je to jedno z ktorého roku je tá sťahovačka? Ja mám rok výroby 2005, ak by som kúpil zo staršieho modelu, tak sú tam také isté kontakty alebo má odlišné?

Diki

• O 2 týdny později...
Odesláno

Můžete, prosím, někdo poslat odkaz, kde se na ebay nabízí komplet stahovačka na 607? Potřebuji levou přední i levou zadní. Sháním mimo peugeot. Děkuji. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...