ohzyd Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 tak som po pol roku zobral svojho stareho pazouta na poriadnu cestu a kam inam ako do jeho rodnej zeme-na francuzsku rivieru...cesta tam a spat asi 3200 km,mal som trochu obavy,ci to zvladne,vsetci sa mi smiali,ze mi tam niekde umre,ze som blazon,ked na takej starej kare idem na dovolenku,ale cuduj sa svete,zvladol to uplne v pohode a to este do nas nedaleko saint tropez naburali dochodci na uplne novom renaulte-pazout ako spravny tank,nema ani sram,kdezto dochodci si musia vymenit dvere...co sa spotreby tyka,vyslo nas to asi na 10 000kc aj s poplatkami za dialnice,benzin tam ide v priemere 1.65euro,a celkove poplatky boli 120euro,co je docela raketa...ale dovolenka stala za to,je uz po sezone,takze vsetko je tam lacnejsie,more teple,prazdne plaze a obloha azuro-oproti chorvatsku raj na zemi!!!ale islo mi hlavne o toto:klobuk dolu stary pan P 605,diky:roker Citovat
SV 24 Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 hezký! Já si vždycky říkám,že bych svým autem radši nejel do ciziny,ale když se pak podívám po měsíci na tachometr,tak to vyjde na stejno,jak kdybych jel dlouhou trasu po Evropě.Jen se nebát a vyrazit... 605 je super auto! Citovat
Pechy Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Já jsem se svojí 605 brázdil okolní státy skoro pořád. Často jsem točil Vídeň, Frankfurt, Mnichov.. Vždy bez problému. Na 605 nedám nikdy dopustit. 605 je ekvivalent toho jak má vypadat pohodlné a hezké auto Tu svou jsem si měl nechat, protože ji kupec rozbil. Měl jí skoro 4 týdny a rozbil ji na totálku. Já ji měl 7 let bez nehody. Citovat
SV 24 Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Pechy: fakt? to me mrzi.Mel si ji mnoc peknou! Nemas nahodou nejake fotky na tech kolech? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.