Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to já mám v plánu nahodit na moji S16 přední bremba z 406 coupe. Sem zvědavý jak todle bude brzdit,protože když sednu z nějaké oktávky,passata nebo fabie do 306 tak si pomalu musím pomáhat ručkou :roll

Odesláno

No co sem takhle zjišťoval ,tak třmeny tam našroubovat půjdou,ale nevím jestli mi tam sedne bez problému kotouč z 406(to by se už nějak pořešilo) a už vůbec nevím co na to bude říkat hlavní brzdový válec,to by pak už byla laborka :myslim

Odesláno

Tezko soudit co je vse spatne.. ale u me GTi-6ky brzdy odjakziva brzdily velmi dobre (serie 283mm) .. pak jsem dal desky EBC Green a pocitil jsem jeste nejake zlepseni oproti seriovym deskam co tam byly (auto melo 27k najeto kdyz jsem ho kupoval takze asi jeste origo ze servisu ve FR pac byly jak novy) .. a nakonec jsem presel na keramicky desky a to slo jeste o tridu dal.. a nemam sebemensi porebu brzdy vic posilovat.. ale to by si clovek musel zazit.. o tom se tezko mluvi :)

Tudiz zamena za napr. origo brzdy z GTi-6 spolu s \"lepsima\"deskama by mela byt dostatecna pro Tve auto s tim ze min. kola musi byt 15ky.. a verim ze je to nejmensi prace a reseni s tim to vse spasovat..

Odesláno

Z STK bych měl teda nejmenší strach,přece nemáš ani v techničáku napsané jestli tam mají být kotoučovky nebo bubnovky... Spíš je problém v tom že 306 má v TP napsané 15\" kola a na bremba musíš mít min 16\" ..

Odesláno

Je to Britanie .. a sezenes je tam i za rozumny penize.. dobej pomer cena/vykon a maji na vyber ruzne smesi.. GTi-6kari je tam mivaj na trackdays ap. ale jsou urceny i pro beznej provoz..

Tady najdes jejich produkty a technicke parametry

• O 3 týdny později...
Odesláno

ahoj, mam 93´ 1,8i s kotoučema na obou nápravách... brzdilo to na nic už od začátku, začal jsem zadkem kterej bouchal při každým zabrždění, je klid ale brzdná síla se nijak nezvýšila. nemluvě o ručce (seřídit nejde, vyčistíš promažeš a za týden je to jakobys to vůbec nedělal). Ale teď jsem sehnal bremba kotouče i destičky komplet za 1620,-, neuvěřitelná cena od kamaráda a musim říct že ačkoliv jsem udělal jen ty přední kotouče a desky, je to neuvěřitelnej rozdíl, po ujetí 200km si to sedlo a teď je to paráda, brzdí to jak opravdu má.

Chci říct, že je podle mě zbytečný shánět větší brzdy, když máš ty co tam mají být, a máš kotouče, desky v pořádku, auto brzdí dobře. A neni to drahý

ahoj, chci se zeptat kdo má nějaké zkušenosti s vyměnou seriových brzd za komplet jiné (např. z mi16, t16, s16, gti, rc?,, 206,405,?) moc mi to nebrzdí tak sem přemýšlel že ze silnějšího auta z těchto modelů by to mohlo být lépší.. díky za radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...