razor Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 Oficialní firma ti poskytne záruku na kvalitu zpracování i na výdrž jejich práce.. \"někdo\" kdo by byl schopnej to udělat levněji ti záruku určitě nedá.. Pokud ti to za měsíc sleze,můžeš pak nadávat akorát sobě. Podobný příklad za vše - Chlápek si přijel pro origo BBS kola na Golf V i s gumama za 8000kč.. Kola byly nejetý-cena tedy víc než dobrá.Spousta lidí si dokonce myslí,že ta cena je spíš charitativní. Nicméně chlápek dorazil se Superbem a jako správnej čech chtěl srazit ještě 500... Po dlouhé debatě nakonec kola za konečných 7500kč laskavě zaplatil a jelikož byl línej,tak že si pro ně couvne do garáže No-co vám mám povídat..ozvala se rána jako prase,asi tří vteřinový skřípání a ten vůl si toho Superba zboural o sloupek branky (zadní světlo+nárazník+komplet bok až po přední dveře) Takže pointa-frajer úspěšně ušetřil 500kč za kola a v zápětí si způsobil škodu tak za 100 000 kč Kola nasraně naházel do kufru a zmizel. Lidi jsou neponaučitelný. [upravil dne 25.9.2011 23:54 od razor] Citovat
derek Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 No mě lepili celého myšáka,a stálo to 16 tis. Dělali to dva kluci,a dělali to na sucho - takže žádná jarová voda se nekonala,a navíc když jsem viděl jak se srali se zrcátky,a klikama,tak bych řekl že to jim zabralo nejvíc práce. A navíc se ta folie různě nahřívá a předpíná,aby jsi to natáhl třeba na zrcátka a podobně. Trvalo jim to cca 20hodin práce a nevím jak dlouho by to dělal amatér a s jakým výsledkem ??? Takže za mě celé auto určitě ne sám. Citovat
bl@cker Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 No mě lepili celého myšáka,a stálo to 16 tis. Dělali to dva kluci,a dělali to na sucho - takže žádná jarová voda se nekonala,a navíc když jsem viděl jak se srali se zrcátky,a klikama,tak bych řekl že to jim zabralo nejvíc práce. A navíc se ta folie různě nahřívá a předpíná,aby jsi to natáhl třeba na zrcátka a podobně. Trvalo jim to cca 20hodin práce a nevím jak dlouho by to dělal amatér a s jakým výsledkem ??? Takže za mě celé auto určitě ne sám. dalsi takovej lol lidi ctete prvni text. PROTO NEKOHO HLEDAM protoze vim ze to sam neudelam:aut Citovat
bl@cker Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 Oficialní firma ti poskytne záruku na kvalitu zpracování i na výdrž jejich práce.. \"někdo\" kdo by byl schopnej to udělat levněji ti záruku určitě nedá.. Pokud ti to za měsíc sleze,můžeš pak nadávat akorát sobě. Podobný příklad za vše - Chlápek si přijel pro origo BBS kola na Golf V i s gumama za 8000kč.. Kola byly nejetý-cena tedy víc než dobrá.Spousta lidí si dokonce myslí,že ta cena je spíš charitativní. Nicméně chlápek dorazil se Superbem a jako správnej čech chtěl srazit ještě 500... Po dlouhé debatě nakonec kola za konečných 7500kč laskavě zaplatil a jelikož byl línej,tak že si pro ně couvne do garáže No-co vám mám povídat..ozvala se rána jako prase,asi tří vteřinový skřípání a ten vůl si toho Superba zboural o sloupek branky (zadní světlo+nárazník+komplet bok až po přední dveře) Takže pointa-frajer úspěšně ušetřil 500kč za kola a v zápětí si způsobil škodu tak za 100 000 kč Kola nasraně naházel do kufru a zmizel. Lidi jsou neponaučitelný. [upravil dne 25.9.2011 23:54 od razor] ta zaruka je klasicka 2 roky? Citovat
razor Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 A pokud né dva roky,tak stejně něaká záruka být musí... Citovat
stajgrpavel Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 cau. tak na kapotu jsem dal folii sam . a dopadloto v celku dobre :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.