Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapy. Tak i ja jsem se odhodlal jit na trh se svou kuzi a predstavit Vam meho Pegiho. Doufam ze se bude libit protoze me to uz stalo dost penez a hlavne nervu. Zacnu nejakymi obecnymi informacemi.

Jedna se o Peugeot 307 Hatchback, X - Desing, 1.6 i, 80kW, r.v 04. Dovezl mi ho bracha lehce bouraneho na predek ( pouze karosarske dily ) z Francie po prvnim majiteli. Bylo to v roce 2007 a mel nabehano pouze 24 000Km. Po drobnych opravach a vymene nejakych dilu jsem si ho za 270 000,- Kc dovezl domu. Jelikoz jsem puntickar a mam rad vsechno funkcni a pekne byly nasledujici opravy a meneni dilu jen otazkou casu. K dnesnimu dni ma nalitano asi 73 000km. Asi se budete smat ale jelikoz jsem si vsechny ceny za dily a servisni prace psal jsou v priloze. Treba se to nekomu bude hodit pri zjistovani cen. V dalsi casti ukazu nejake to foto k tomu info.

P 307 2011.xlsx

[upravil dne 18.9.2011 16:15 od Balci]

Odesláno

Jelikoz predni svetla byly vysvicene a navic kvuli nepouzivani krytek v motorove casti nenavratne zaspinene ve vnitrku lampy doslo na jejich vymenu za orig. Valeo lampy. Stejny osud potkal i zadni lampy ktere nahradily JOM cire LED svetla a pridavne brzove svetlo nahradilo tez cire LED. Kvuli neustalemu praskani zarovek ( 307kari urcite vi ) byla namontovana Xenonova sada CLS 5000k a k tomu ochrana elektr. pred napetovymi spickami. Blinkry byly take nahrazeny za cire ale orig. Peugeot.

post-13122-14109619782216_thumb.jpg

Odesláno

Nejake dily byly samozrejme lakovany kvuli super sousedum. Sidliste je holt sidliste. Pribylo kridlo na pate dvere a ozdobna koncovka vyfuku Ulter Sport. Nasledovalo zatonovani celeho auta folii Suntek - HP 20 a nalakovani znaku na zadnich dverich ( inspirace By FROZZ - dofam ze se nebudes zlobit ) . Navrch nejake ty nalepecky RCUp a chromove listy v plastove mrizce narazniku.

Odesláno

Na radu prisla vymena orig. brzd. Konkretne za Brembo kotouce a desky Textar. Vepredu jsou drazkovane Brembo Max a vzadu standart Bremba. Puvodni tlumice byly nahrazeny o neco tvrdsimi a da-li se rict i sportovnejsimi tlumici Sachs Advantage. Taktez nove ulozeni tlumicu (SKF) , stabilizacni tyce, cepy ramene, axialni klouby, tyce rizeni, tlumic vyfuku, a nejake drobnosti jako dratenka a tesnici krouzek na vyfuku. Plus kompletni plastove kryty pod narazniky a motor.

post-13122-14109619790833_thumb.jpg

Odesláno

Po nepovedenem potazeni plastovych dilu karbonovou folii putovali k lakyrnikovy na novy nastrik. Skoro jak orig. barva jen o neco tmavsi a metalicka. Jedna se konkretne o ramecky kolem klik, vetraku a stredoveho sloupku. Drobne doplnky jako orig Peugeot koberce, navleky na pasy a prahove listy Sparco, Alu ramecky na budiky. Orig radio dalo sbohem a casem ho nahradi 2 din Pioneer 3300bt. V planu je i vymena puvodniho repra.

post-13122-14109619791694_thumb.jpg

[upravil dne 18.9.2011 17:33 od Balci]

Odesláno

Nahrazen byl chladic, termostat, zapalovaci trafo (Valeo) , svicky, napinaci kladka klinoveho remene, vaha vzduchu. Klasicky vzduchac uvolnil misto sportovni vlozce K&N. Vymenena byla i cela ridici jednotka a prehravan software. Opravy se navyhnula skrtici klapka, senzory ABS, ESP. Plus standartni veci jako oleje, filtry, baterky atd.

Odesláno

Uz me nic nenapada co bych Vam o tomhle kousku rekl. Tak jen snad ze je v planu jak jsem psal vymena kompletniho audia. Pristi rok uz doufam prijdou na radu 17\" kola OZ Adrenalina Black. A pokud budou finance a TOM406 si na me udela cas tak repas brzdicu a jejich nalakovani. Kdyz da buh tak i sportovni pruziny Weitec 30/30 ci mozna stavak.

post-13122-14109619796292_thumb.jpg

[upravil dne 18.9.2011 14:52 od Balci]

Odesláno

Borec co mi to delal se snazil a vypadalo to super ale casem se to zaclo odlepovat a kroutit. Chyba byla na me strane protoze jsem chtel spise exter. folii ktera mela velkou tloustku. A vzhledem k slozitemu tvaru stredoveho sloupku to nemelo dlouheho trvani. Ostatni dily byly vicemene vporadku. (Sry za kvalitu. Foceno mobilem)

post-13122-14109619797175_thumb.jpg

[upravil dne 18.9.2011 17:31 od Balci]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Jedna se o normalni lepici chromove listy. Prodavaji se v kazdem druhem obchode s autodoplnky. Jsou v ruznych sirkach a o delce jakou chces. Stoji to par korun. Samozrejme zalezi na rozmeru. Z druhe strany je lepici paska takze staci ocisti, odmastit misto kam je chces nalepit a je hotovo. Drzi to jak pribite zima, leto...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...