Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

"šmoulinka" je minulost teď přišla na řadu "beSTIe"

Recommended Posts

Odesláno
pecka clovece ! ;):) myslim ze ty kola byly pekny uz predtim co teprv ted ... :mrk Hlavne at ten lak chvili vydrzi
nechápu tě...jsou stále a pořád v sériovém stavu...žádné změny se zatím nekonaly:)

no komentoval jsem toto :myslim

http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1392512&aid=96664

díky:)tak to sorry :) nedošlo mi to :D..ale v bílé teprv budou..cca za měsíc ..kokořín s tím ale bohužel nestihnu :( bude se lakovat až po srazu :(
Odesláno

já bych téma spony završil odkopem někam do kopřiv jestli souhlasíte :) podle mě je i řezání pružiny o dost šetrnější než trakovéto spony....zkrátka to nechám být a jen protáhnu nárazníky níž...už tak mám mezi vanou a silnicí 5 cm a škrtám kde jen to jde i za běžného provozu...ještě že mám lyžinu která mi při tom škrtnutí udělá spíš než naštvaný tak příjemný výraz na tváři :D jak si ty lidi klepou na čelo co to je zas za magora :D mě to baví :D a když tak se utěšuju tím že jsou na světě větší blázni než já ,viz Čakom :D samozřejmě v dobrém ;)

Odesláno

já taky :D cena je vpohodě jen mi je líto weitecu a peněz co stál jelikož ho mám chvíly. Kdybych ho prodal tak jdu do racelandu hned.

Odesláno

Já mám jasno- weitec by zůstal doma.Stejně bych za něj dostal už úplný prd,takže nemá cenu ho prodávat a rači si ho nechat kdyby něco :D

A raceland zaskočí jen ty kteří na něm nejezdili:P

Je fakt jak psal už Čakom,je o dost tvrdší-to už je uplně jiný svět :)

Čakom,věřím tomu že si schopný si ještě jeden koupit :D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pěkná práce decentní jak to má být.

Dobře, že jsi dal to brutální křídlo pryč. :)

Kola tomu také dost sluší, ale kdyby byli v 18\" bylo by to ještě o něco lepší.

Jinak, ale celkový dojem opravdu super :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

dík...no já kola chtěl nechat zapsat ..proto jsem je koupil nové v 17\" KDYŽ MI BYLO SDĚLENO ŽE MI JE NEZAPÍŠPOU NEB RESP.NEVYDAJÍ TYPOVÝ LIST TAK MI MÁLEM SLAZLI VLASY...jinak bych šel určitě do 18\" ale i tak jsem spokojen.každopádně přidávám lehce poupravenou fotku tak jak by to někdy koncem léta mělo vypadat...pak to bude ještě decentnější a parádnější ;) pro představu přidám i aktuální stav

post-15234-14109625268134_thumb.jpg

Odesláno

hele to mi neříkej :D za 1. na názor ostatních nedám a za druhé to je věc vkusu a to vyhlazování a tomu já moc fandim ;)...jsou to zbytečné hrany které musí pryč aby nehyzdili celkový tvar auta...ještě kdyby šli sehnat lišty do nárazníků bez chromu tak jsem je chtě stříkat do barvy ale nejdou na novej sehnat :( tak jsem koupil svářečku a bude se vařit a prodlužovat směrem dolu ;)

Odesláno

Já ti fakt nevím...takhle mi to auto přijde fakt moc pěkný :super bez těch lišt to není ono... Ale jak říkáš, je to věc vkusu :)

Edit: Proč ty lišty místo shánění nezavaříš svářečkou na plasty ? :P Nebylo by to lepší, než je úplně zavařovat ? :)

[upravil dne 25/6/12 21:43 od Tom_206]

Odesláno

mnoho lidí mnoho chutí ..vím že se tu najdou i tací který mě do toho popíchnou ale i tak to nedělám kvůli ostatním i když teda v jisté míře jo pač se člověk rád pochlubí ale prioritně na moje oko který to auto vidí nekolikrát denně a pokaždé když k němu jdu si řekneš...jo to se mi zas něco povedlo ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...