Tom_206 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Věř nebo ne ale i takový lidi jsou... z vedlejší vesnice si tyhle spony objednal jeden kluk na FK stavák na audinu... Citovat
Strejdakopec Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 pecka clovece ! myslim ze ty kola byly pekny uz predtim co teprv ted ... Hlavne at ten lak chvili vydrzi nechápu tě...jsou stále a pořád v sériovém stavu...žádné změny se zatím nekonaly:) no komentoval jsem toto http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1392512&aid=96664 díky:)tak to sorry nedošlo mi to ..ale v bílé teprv budou..cca za měsíc ..kokořín s tím ale bohužel nestihnu bude se lakovat až po srazu Citovat
Strejdakopec Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 já bych téma spony završil odkopem někam do kopřiv jestli souhlasíte podle mě je i řezání pružiny o dost šetrnější než trakovéto spony....zkrátka to nechám být a jen protáhnu nárazníky níž...už tak mám mezi vanou a silnicí 5 cm a škrtám kde jen to jde i za běžného provozu...ještě že mám lyžinu která mi při tom škrtnutí udělá spíš než naštvaný tak příjemný výraz na tváři jak si ty lidi klepou na čelo co to je zas za magora mě to baví a když tak se utěšuju tím že jsou na světě větší blázni než já ,viz Čakom samozřejmě v dobrém Citovat
Print Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 bobo: tak tady mas link kdyby ti ten raceland nejak moc chybel http://viewitem.eim.ebay.cz/RACELAND-COILOVER-PEUGEOT-406-ADJUSTABLE-SUSPENSION/200754388824/item Citovat
Bobo.KH Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Print .Díky taky sem ho už našel Sice ho chci,ale bude muset počkat,vypadáto že mazel dostane novej celolak Citovat
Strejdakopec Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 sakra a ted nad ním přemýšlím i já ach jo.... Citovat
Nos Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 já taky cena je vpohodě jen mi je líto weitecu a peněz co stál jelikož ho mám chvíly. Kdybych ho prodal tak jdu do racelandu hned. Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. květen 2012 Autor Odesláno 25. květen 2012 no to já mám weitec taky ale nechal bych si ho...pro případ že by mě zaskočila tvrdoct podvozku weitec je skvělej jen škoda že není výškově stavitelný ... Citovat
čakom Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 že bych si vzal ješte jedem do zasoby? ta tvrdost racelandu te zaskočí Citovat
Bobo.KH Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Já mám jasno- weitec by zůstal doma.Stejně bych za něj dostal už úplný prd,takže nemá cenu ho prodávat a rači si ho nechat kdyby něco A raceland zaskočí jen ty kteří na něm nejezdili:P Je fakt jak psal už Čakom,je o dost tvrdší-to už je uplně jiný svět Čakom,věřím tomu že si schopný si ještě jeden koupit :D:D Citovat
Strejdakopec Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 mám fakt veliký dilema ale jestli s rezhoupu tak nejspíš někdy před zimou kdy auto bude muset prostě o hodně víš takže by se právě tohle hodilo Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Pěkná práce decentní jak to má být. Dobře, že jsi dal to brutální křídlo pryč. Kola tomu také dost sluší, ale kdyby byli v 18\" bylo by to ještě o něco lepší. Jinak, ale celkový dojem opravdu super Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 dík...no já kola chtěl nechat zapsat ..proto jsem je koupil nové v 17\" KDYŽ MI BYLO SDĚLENO ŽE MI JE NEZAPÍŠPOU NEB RESP.NEVYDAJÍ TYPOVÝ LIST TAK MI MÁLEM SLAZLI VLASY...jinak bych šel určitě do 18\" ale i tak jsem spokojen.každopádně přidávám lehce poupravenou fotku tak jak by to někdy koncem léta mělo vypadat...pak to bude ještě decentnější a parádnější pro představu přidám i aktuální stav Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 zde aktuální foro pro představu jak vypadá teď Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 jeee tam jsem i ja v zakrytu sakra ty jsi taky všude než přidám druhou fotku tak mi tam vlezeš s komentem Citovat
Tom_206 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Já bych ty boční lišty nedával pryč, ani ty na náraznících-..je to bez nich ultra divný Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 hele to mi neříkej za 1. na názor ostatních nedám a za druhé to je věc vkusu a to vyhlazování a tomu já moc fandim ...jsou to zbytečné hrany které musí pryč aby nehyzdili celkový tvar auta...ještě kdyby šli sehnat lišty do nárazníků bez chromu tak jsem je chtě stříkat do barvy ale nejdou na novej sehnat tak jsem koupil svářečku a bude se vařit a prodlužovat směrem dolu Citovat
Tom_206 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Já ti fakt nevím...takhle mi to auto přijde fakt moc pěkný bez těch lišt to není ono... Ale jak říkáš, je to věc vkusu Edit: Proč ty lišty místo shánění nezavaříš svářečkou na plasty ? Nebylo by to lepší, než je úplně zavařovat ? [upravil dne 25/6/12 21:43 od Tom_206] Citovat
Strejdakopec Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 mnoho lidí mnoho chutí ..vím že se tu najdou i tací který mě do toho popíchnou ale i tak to nedělám kvůli ostatním i když teda v jisté míře jo pač se člověk rád pochlubí ale prioritně na moje oko který to auto vidí nekolikrát denně a pokaždé když k němu jdu si řekneš...jo to se mi zas něco povedlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.