Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chci se zeptat jaky by jste mi doporučili svičky do 306 1.4. A taky kolik tak vydrži ten motor ja budu kupovat s 206 000 vydrži ještě něco ??

[Edited on 14/9/11 11:14 by hulkjo]

[Edited on 14/9/11 11:14 by hulkjo]

Odesláno

ja bral ted Brisk A-line .... tim nechci rict ze doporucuju :) na aute jeste nejsou tak nevim zda to bude OK ci ne

Odesláno

no je to přes 200tis km takže prostě musíš počítat s investicema, že prostě budou věci, které bude nutné vyměnit ;) ale je dobré, že ty 1.4 jsou hrozně jednoduché motory, a tak ty opravy nejsou zas tak náročné a nákladné. Navíc levné díly na to seženeš všude, což je taky super.

Odesláno

J asom kúpil normálne v Peugeot servise sviečky pre mňa neznámej značky (žiadne Denso, Bosch, NGK, Champion, nič také), stáli ma nejakých 8€/sada a zatiaľ som najazdil 12 000 km a je to OK...Ale V Corse mám Brisk Aline a takisto no problem...

Odesláno

Za mne je uplne zbytocne, davat do tohoto motoru nejake specialne sviecky, zo specialnou tepelnou vydrzou a neviem co ...

Kupoval som tam Bosch Ytrium Plus, stali kus po 2,12 Eura, tj 8,48 Eur = neco kolem 203 kč za všechny 4, sou tam uz 40 tis. Km, a pohoda, jedou jak maji, emisku sem presel bez problemu ... Davam ty Boschky vsude, ted sem je dal do 2x do fiatu punto 1.2 8V a 1.2 16V, take do Clia 1.2 16V a do Laguny 2.0 16V. Vsade bez problemov ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...