Fx Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Čeká mě výměna koncového dílu výfuku a našel jsem za dobrou cenu výfuk od firmy Imasaf. Znáte to někdo? Co je to zač? Podlední dobou už nevěřím nikomu a ničemu, když jsem srovnával Bosal, co se prodává v Německu, s tím, co se prodává tady pod tou samou značkou, tak jsem málem vyletěl z kůže... Citovat
Fx Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Ten koncak mi vychazi na cca 2500 s dani a od ostatnich vyrobcu jsem to tak levne nevidel... Citovat
Fx Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Prostredni mam asi rok stary, budu potrebovat jen koncak. Jestli bude za 2500 tenhle, budu rad, jinak tam dam nerez Remus a kdyztak si s nim pohraju, aby nerval. Citovat
mk405 Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 to by mě zajímalo jak si sním pohreješ aby neřval, já zkoušel vše možné a furt řve.mk:papa Citovat
milton Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Hmm, dneska jsem ho montoval na auto. Vypadá solidně (za ty prachy určitě, byl levnější než polskej:)) Jinak i jejich stránky www.imasaf.it ve mě budí celkem důvěru. Citovat
milton Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Hmm, dneska jsem ho montoval na auto. Vypadá solidně (za ty prachy určitě, byl levnější než polskej:)) Jinak i jejich stránky www.imasaf.it ve mě budí celkem důvěru. Citovat
Fx Odesláno 19. březen 2005 Autor Odesláno 19. březen 2005 Tak nakonec budu mit pres kamarada novy Bosal za polovic, ale diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.