HonzaZ Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Takže to čerpadlo asi nebude mít přerušené vinutí. Pokud je immo zablokovaný měla by na přístrojovce svítit kontrolka se znakem klíče. Citovat
El-Chio Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 to tam nesvieti, takze ma napadlo, ze bud je zla kontrolka, alebo je v tej rj chyba... cital som uz na niektorych forach, ze sa stava, ze sa poskodia niektore piny na RJ. Inak po nastartovani motor isiel v pohode, aj do otacok aj vsetko (ked pominem priserny chod podavacieho cerpadla...) takze RJ nie je ani v nudyovom rezime. vyzera to tak, ze fakt odisiel len ten jeden pin... jak to opravit? Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Ahoj,tak zase mi nastal stejny problem auto nejede,tak jsem nechal přetesnit trysky,zkoušel jsem i vymněnit drv ventil ale furt nic jenom toči starter a ani škit:( Citovat
bure Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 mno, nechce se mi cist celou historii, ja mel stejny problem, vymenil jsem drv ventil a jezidlo to, nicmene pred nedavnem zase startuju a startuju a nenastartuju ...mno drv ventilem to nebylo, kdyz otocis klicem v zapalovani na druhy stupen musi sepnout motorek podavaciho cerpadla v nadrzi a zacit vhanet naftu do trubek, je to uchem slysitelne, jestli nic neslysis tak nenastartujes, ... ja taky nic neslysel, tak jsem tohle cerpadlo vymenil, otocil klicem na druhy stupen, slysel jsem nove cerpadlo krasne \"vrcet\" a vzapeti jsem okamzite nastartoval Citovat
Rumiik Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 tak mi čerpadlo jede,jde slišet,drv jsem tak y zkoušel vymněnit a bez uspěchu:( Citovat
Rumiik Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 tak nakonec mi odešla řidici jednotka,pan elektrikar zjistil že byl už dřive do ni nějaky zasah,ale šla opravit a auto frnk jede. ale přišel mi na jednu zavadu že čerpadlo z nadrže tlači jen 1.6bar a ma tlačit 2 bary je možne že mi kvuli toho auto trošku semtam poškubkava?????? Citovat
p406b Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 tak jsem taky v klubu. Při největších mrazech napoprvé, pak týden stálo a ted jen točí a nic. Podávací čerpadlo vrčí,tak uvidim. Kolik stojí ten drv ventil? Je to ten na čerpadle nebo kde to je? DRV je ten na liště? [upravil dne 20/2/12 22:40 od p406b] Citovat
p406b Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 i kdyz se mi zdalo,že to točí dost,tak jsem ještě zkusil dát baterku na nabíječku a auto dnes chytlo. asi to mělo maly točky. no uvidim jak dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.