Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to tam nesvieti, takze ma napadlo, ze bud je zla kontrolka, alebo je v tej rj chyba... cital som uz na niektorych forach, ze sa stava, ze sa poskodia niektore piny na RJ. Inak po nastartovani motor isiel v pohode, aj do otacok aj vsetko (ked pominem priserny chod podavacieho cerpadla...) takze RJ nie je ani v nudyovom rezime.

vyzera to tak, ze fakt odisiel len ten jeden pin... jak to opravit?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,tak zase mi nastal stejny problem auto nejede,tak jsem nechal přetesnit trysky,zkoušel jsem i vymněnit drv ventil ale furt nic jenom toči starter a ani škit:(

Odesláno

mno, nechce se mi cist celou historii, ja mel stejny problem, vymenil jsem drv ventil a jezidlo to, nicmene pred nedavnem zase startuju a startuju a nenastartuju ...mno drv ventilem to nebylo, kdyz otocis klicem v zapalovani na druhy stupen musi sepnout motorek podavaciho cerpadla v nadrzi a zacit vhanet naftu do trubek, je to uchem slysitelne, jestli nic neslysis tak nenastartujes, ... ja taky nic neslysel, tak jsem tohle cerpadlo vymenil, otocil klicem na druhy stupen, slysel jsem nove cerpadlo krasne \"vrcet\" a vzapeti jsem okamzite nastartoval :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak nakonec mi odešla řidici jednotka,pan elektrikar zjistil že byl už dřive do ni nějaky zasah,ale šla opravit a auto frnk jede. ale přišel mi na jednu zavadu že čerpadlo z nadrže tlači jen 1.6bar a ma tlačit 2 bary je možne že mi kvuli toho auto trošku semtam poškubkava??????

Odesláno

tak jsem taky v klubu.

Při největších mrazech napoprvé, pak týden stálo a ted jen točí a nic. Podávací čerpadlo vrčí,tak uvidim. Kolik stojí ten drv ventil? Je to ten na čerpadle nebo kde to je?

DRV je ten na liště?

[upravil dne 20/2/12 22:40 od p406b]

Odesláno

i kdyz se mi zdalo,že to točí dost,tak jsem ještě zkusil dát baterku na nabíječku a auto dnes chytlo. asi to mělo maly točky. no uvidim jak dál.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...