Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim setkych :)

potrebujem pomoct s tlacitkami na dialkovom ovladani,moja priatelka ma 106-ku ale trapi sa otvaranim dveri LEN pomocou kluca,pretoze gumicky su kompletne fuc :) kde by som mohol kupit kluc(bez elektroniky)aj neoriginal..alebo len samotne gumicky?!? pomozte prosiiiiim

Odesláno

Jo, sice jich je tam plno, ale všechny stojí za ho_vno. Kupoval jsem to nedávno a je to čínská kopie - nedá se tam pořádně bez úprav přendat imobiliz, je to na jiné (užší) baterky, nemá to \"zobáček\" na přichycení spodní ho (-) plíšku, nemá to gumičku kolem IrDA diody a je to vyrobeno celkově velmi nekvalitně. Takže já sem tuhle \"skořápku\" zahodil s tim, že sem si z toho vzal jen ten gumovej čudlík s logem Peugeotu (ten je vyrobenej kvalitně a pasuje přesně na originál) a zbytek zahodil.

Odesláno

krucifix,takze co by ste odporucili?? ja som objednal z ebay.co.uk nieco,co sa mi javi ako dobry kus,ale uvidime ked to pride co to bude(dufam ze to bude v poho)stalo to 20libier,tak uvidime..a ako si to vyriesil ty???

Odesláno

20 liber ~ 570 Kč. Tak to asi bude originál, ne? :) Tam potom problémy nebudou. Ta samotná gumička se dle mých informací bohužel v Peugeotu koupit samotná nedá. Ba co víc, nedá se koupit ani celý ten plastový výlisek bez elektrnoniky. Lze to koupit pouze s ní za 2 700 Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...