Ondrej89 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Čau, nevíte někdo kolik stojí nová vyhřejvací dečka do sedadla? Ta moje je v kelu... Díky ;-) Citovat
wojtěch Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 nějak nemůžu v service boxu najít přímo jenom dečku asi je to komplet s potahem.. zkus dát VIN Citovat
Ondrej89 Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 Mám polokůži, takže to asi nebude stát pětikorunu:-/ Citovat
wojtěch Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 já to hledal podle svého a já mam kůži.. a to tvoje je \"stejné\" taky tam nikde není zvlášť ta deka.. Citovat
Ondrej89 Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 Jasný. A vidíš tam tedy někde, na kolik to vyleze? Dík Citovat
APOFIS Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Já mám vyhřívání u řidiče taky v čudu.Mám jenom kůži a myslím,že to vyměnit ani nejde,ale pokud jo tak bych to taky chtěl nějak udělat. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Bohužel dle service boxu je vyhřívací spirála pevnou součástí sedáku i opěráku. Bude to asi jako u 407my, kde je přímo do potahu sedadla vstříknuta pur pěna a tím pádem se nedá bez poškození sundat. Jinak nový sedák stojí cca 12000,- Kč. Takže se asi na to vykašlat. Přema kdysi opravoval vyhřívání na své 407. Někde to vlákno tady bude. Je to ale už hodně dlouho a nebyla to sranda. Citovat
wojtěch Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 koupil bych nějakou obyčejnou dečku a dal ji tam a zapojil místo té původní.... a víte 100% že to je tou dečkou?? v jednom sedadle jsou myslím 3 dečky zapojené v serii takže možná bude vadná jenom jedna.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.