pires23 Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 no vyndat budiky a vymenit zarovku, je tam celosklenena miniaturni 1.2W sehnat se da treba v autokelly napr http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx#CT=ProductDetail|PDID=239832 Super tak to teda skúsim, ale ešte by ma zaujímalo ako tie budíky vybrať nechcem totiž skúšaním zničiť palubnú dosku .... Citovat
Budhas Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 Já s tím zkušenosti nemám, snad ti tady někdo poradí, jak to tam je... Citovat
jofo Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Vidíš tam hore v strede budikov takú malú dieru? Tak do tej musíš pod určitým uhlím vopchat but srobovak,alebo nieco iné toho istého priemeru a tlačiť do vnútra. Vtedy tá pristrojovka vypadne sama. ALE POZOR NEPACIT ALE TLAČIŤ POD TÝM UHLÍM DO VNÚTRA LEBO INÁČ TI PRASKNE PREDNÝ PLAST NA PRISTROJOVKE. Citovat
Bamatala Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 aj mne to najprv odmerá olej a potom ukazuje teplotu. btw... kolko má byť optimalna teplota?? do polky mi ručička nevyšla len do 1/3 neviem cca 70C ?? je to oki alebo?? Citovat
jofo Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Malo by to ukazovat priblizne rovnako spolu s teplotou vody. Voda 90 a olej do cca 100. Citovat
Bamatala Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 tak som to odkontroloval.. a máš pravdu olej je tiež 90 ako voda, zmiatla ma ručička že neukazuje v strede ako voda zatiaľ...tuky tuk všetko šlape dnes na diag... bez zavad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.