Bohouš Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 PLS - neví někdo kde by se to dalo za rozumnej peníz sfouknout ??? Nevyplatí se náhodou koupě nových ??? Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI PLS - neví někdo kde by se to dalo za rozumnej peníz sfouknout ??? Nevyplatí se náhodou koupě nových ??? Tak to by me taky zajimalo, lezi mi jedny pekny AEZ doma, akorat maji lehce zasly povrch. 16\" 205/50. Jo to by byla jizda. [Editován dne 7/6/05 dtyrkas] Citovat
Hadra Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 vim. Opravna návěsů Popelka - Senička ( Senice na Hané ) - opískování Dále Laski Smržice - nástřik ( komax jakej chceš) Nebo Galva Prostějov. Opískování - normál 200 kus, nástřik nevim Já dával za opískování flašku slivovice a za nástřik 100 za kus ( nebo 80 ) už si to nepamatuju.Ale bylo to bokem. Citovat
Hadra Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 To ti opískuje každej kdo má tu pračku na to.Co si vezme je jeho věc ( pokud se tím neživí ) Pokud se tím živí, jsou tam ceny podstatně jinde.Akorát je to pro Tebe vcelku z ruky ( asi 250 km ) nehledě na to, že Ti to neudělají hned. Citovat
Fusion Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 opískovaná flaša šlivovice... to musí vypadat super. My moraváci máme ale nápady... Citovat
mk405 Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Já se chystám na vyleštění koleček, takže šmirgl, pasta a spousta dřiny, ale co jsem tak viděl to pak stojí zato;) jinak někdo to dělá i za prachy ale je to docela ranec. mk:papa Citovat
sipka Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Dělá to prý spolehlivě jeden klučina. Je sice z Českejch Budějovic, ale prý předání v Praze není problém. Stránky má www.lestenikol.cz , ale co za to chce to nevím. Já si to dělal sám. Pak to ještě dělaj tady: http://www.pneu-mracek.cz/ , http://www.auto-centrum.cz , http://www.motocrash.cz/sluzby.php , http://www.pneuvulkan.cz Citovat
Bohouš Odesláno 16. březen 2005 Autor Odesláno 16. březen 2005 THX všem Jdu to omrknout. No ručně ty svoje pavučiny dělat nebudu i když jako bobřík leštění by to bylo dobrý. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Napsán autorem mk405 Já se chystám na vyleštění koleček, takže šmirgl, pasta a spousta dřiny, ale co jsem tak viděl to pak stojí zato;) jinak někdo to dělá i za prachy ale je to docela ranec. mk:papa jakou pastu nebo co na to pouzivas?? Citovat
Operator Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Chlapi, já měl ještě na kadetovi taky takový ty pavučinový hliníkáče. První rok jsem ten zoxidovanej hliník dřel tak 1 za 1/4 roku smirglem, leštil, blýskal, ztratil na tom spoustu času a stejně to vždycky zašlo. Pískování jsem zavrhnul, páč jsem neměl jiný kola, na kterejch bych jezdil, než by to proběhlo a taky kvůli penězům. Už nevim, kolik za to chtěli, ale flaška slívky to fakt nebyla. Jen pro info, tady u Prahy to dělaj třeba na Vídeňský (z Krče přes Jesenici až do Benešova) před Vestcem. Nakonec jsem se nas*al, koupil \"spešl\" spray na hliníky asi za 200 kaček a stříkl to tim. Ta pixla mi bohatě na všechny kolečka vystačila a výsledek parádní. Myslim, že to byl Motip spray. Citovat
.mycTD Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Moje pavuciny nejaky hovado natrelo stetkou na bilo, ale zda se, ze to pujde dolu wapkou. Spis by me zajimalo jak to nastrikat? Bude drzet barva na tom hliniku, nebo se pod to dava nejakej zaklad? Citovat
Operator Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Pro .mycTD (to jsou poslední dobou neuvěřitelný přezdívky!!!:o): Pokud seženeš tu speciální barvu na hliník, tak se tímhle vůbec netrap, jen ošmirgluj, odmasti techničákem a ... stříííííííkéééééj!!! :D:D:D:papa Citovat
.mycTD Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 ok, diky. To osmirglovani bude v pripade pavucin peknej vopruz, ale nenadelam nic. Citovat
mk405 Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Ludweek: pastu zatím nevím, šmirgl řada je 100, 300, 600, 1000 a 2000. a potom brusnou pastu a filc, pastu nějakou seženu nebo dobré zkušenosti mám s tempem, plexisklo jsem vyleštil dokonale. Bohouš 205 GTI se toho neboj já mám taky pavučiny 15\" budu dělat límec a čelní stranu, boky pavyčiny mám orig. černou barvou stříklé. je mi jasné že se to musí každý rok přeleštit, nebo to po vyleštění stříknu lakem. [Editován dne 16/3/05 mk405] Citovat
Crack Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 U nas stojí jeden liták s opískováním+komaxit 250kě za kus.....je to ve východních čechách :/ Citovat
Xaverious Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 TO Crack...a to kde ve vychodnich cechach ? Sel bych do toho Citovat
Operator Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Napsán autorem .mycTD ok, diky. To osmirglovani bude v pripade pavucin peknej vopruz, ale nenadelam nic. jj, připrav se, že si provedeš opravdu decentní manikůru. Na ty rovný plochy si ten smirgl můžeš do něčeho zabalit, aby ti to dělalo větší plochu, ale do těch různejch záhybů se dostaneš nejlíp prstem. Citovat
Bohouš Odesláno 17. březen 2005 Autor Odesláno 17. březen 2005 No právě - do těch malejch záhybů u středu se dostanu maximálně prstem a po pár minutách mám všechny prsty bolavýýý. Ty límce se čistěj krásně, ale ten zbytek je hroznej. Ale jak tak koukám na to okolní odhodlání, tak to budu muset taky zvládnout a pak ten sprej na hliník. Jinak ty východní čechy za 250,- kus zněj velice lákavě, ale přece jen je kus země :-)) Citovat
Hadra Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 add..nahoře : jo jo ...Haná je Haná........ Citovat
Crack Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Východní čechy obec Komárov,kousek ode Dvora králové....dával sem si tam 5plecháčů a sevším všudy mě to stálo 1000kč,takže paráda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.