Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opískování a nástřik elektronů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

PLS - neví někdo kde by se to dalo za rozumnej peníz sfouknout ???

Nevyplatí se náhodou koupě nových ??? :)

Tak to by me taky zajimalo, lezi mi jedny pekny AEZ doma, akorat maji lehce zasly povrch. 16\" 205/50. Jo to by byla jizda. :D

[Editován dne 7/6/05 dtyrkas]

Odesláno

vim. Opravna návěsů Popelka - Senička ( Senice na Hané ) - opískování

Dále Laski Smržice - nástřik ( komax jakej chceš)

Nebo Galva Prostějov.

Opískování - normál 200 kus, nástřik nevim

Já dával za opískování flašku slivovice a za nástřik 100 za kus ( nebo 80 ) už si to nepamatuju.Ale bylo to bokem.

Odesláno

To ti opískuje každej kdo má tu pračku na to.Co si vezme je jeho věc ( pokud se tím neživí ) Pokud se tím živí, jsou tam ceny podstatně jinde.Akorát je to pro Tebe vcelku z ruky ( asi 250 km ) nehledě na to, že Ti to neudělají hned.:papa

Odesláno

Já se chystám na vyleštění koleček, takže šmirgl, pasta a spousta dřiny, ale co jsem tak viděl to pak stojí zato;) jinak někdo to dělá i za prachy ale je to docela ranec. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

Já se chystám na vyleštění koleček, takže šmirgl, pasta a spousta dřiny, ale co jsem tak viděl to pak stojí zato;) jinak někdo to dělá i za prachy ale je to docela ranec. mk:papa

jakou pastu nebo co na to pouzivas??

Odesláno

Chlapi, já měl ještě na kadetovi taky takový ty pavučinový hliníkáče. První rok jsem ten zoxidovanej hliník dřel tak 1 za 1/4 roku smirglem, leštil, blýskal, ztratil na tom spoustu času a stejně to vždycky zašlo. Pískování jsem zavrhnul, páč jsem neměl jiný kola, na kterejch bych jezdil, než by to proběhlo a taky kvůli penězům. Už nevim, kolik za to chtěli, ale flaška slívky to fakt nebyla. :D Jen pro info, tady u Prahy to dělaj třeba na Vídeňský (z Krče přes Jesenici až do Benešova) před Vestcem.

Nakonec jsem se nas*al, koupil \"spešl\" spray na hliníky asi za 200 kaček a stříkl to tim. Ta pixla mi bohatě na všechny kolečka vystačila a výsledek parádní. Myslim, že to byl Motip spray. :papa

Odesláno

Moje pavuciny nejaky hovado natrelo stetkou na bilo, ale zda se, ze to pujde dolu wapkou. Spis by me zajimalo jak to nastrikat? Bude drzet barva na tom hliniku, nebo se pod to dava nejakej zaklad?

Odesláno

Pro .mycTD (to jsou poslední dobou neuvěřitelný přezdívky!!!:o:o): Pokud seženeš tu speciální barvu na hliník, tak se tímhle vůbec netrap, jen ošmirgluj, odmasti techničákem a ... stříííííííkéééééj!!! :D:D:D:D:papa

Odesláno

Ludweek: pastu zatím nevím, šmirgl řada je 100, 300, 600, 1000 a 2000. a potom brusnou pastu a filc, pastu nějakou seženu nebo dobré zkušenosti mám s tempem, plexisklo jsem vyleštil dokonale.

Bohouš 205 GTI se toho neboj já mám taky pavučiny 15\" budu dělat límec a čelní stranu, boky pavyčiny mám orig. černou barvou stříklé.

je mi jasné že se to musí každý rok přeleštit, nebo to po vyleštění stříknu lakem.

[Editován dne 16/3/05 mk405]

Odesláno
Napsán autorem .mycTD

ok, diky. To osmirglovani bude v pripade pavucin peknej vopruz, ale nenadelam nic.

jj, připrav se, že si provedeš opravdu decentní manikůru. Na ty rovný plochy si ten smirgl můžeš do něčeho zabalit, aby ti to dělalo větší plochu, ale do těch různejch záhybů se dostaneš nejlíp prstem. ;):cool::papa

Odesláno

No právě - do těch malejch záhybů u středu se dostanu maximálně prstem a po pár minutách mám všechny prsty bolavýýý.

Ty límce se čistěj krásně, ale ten zbytek je hroznej.

Ale jak tak koukám na to okolní odhodlání, tak to budu muset taky zvládnout a pak ten sprej na hliník.

Jinak ty východní čechy za 250,- kus zněj velice lákavě, ale přece jen je kus země :-))

Odesláno

Východní čechy obec Komárov,kousek ode Dvora králové....dával sem si tam 5plecháčů a sevším všudy mě to stálo 1000kč,takže paráda :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...