Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pomozte help.... Prekladal som do P 405 motor. Bol tam 1.9l 8V,,,, dal som tam 1,9l Mi-16. Problem mam s elektrikou. Konkretne hnedy konektor, ktorym sa napaja elektrika motora na ele karoserie. V starej ele bolo v tomto konektore 13 kablikov,,, v novej ele je v konek len 5 kabl.... Motor nechce startovat,,, poradte ako to mam poprepajat,,,, Vdaka

Odesláno

otazkou je ci mas teda elektriku z Mi16 a jen ji zkousis narvat na tu SRičkovou, nebo se ti podarilo dat SRi elektriku na Mi16ku :) Predpokladam, ze takova lama nejsi, abys prasil elektriku z jineho motoru na micko .... jde to, ale docela blbe.

U 205 prestavenych na Mi16 se nekdy pouzivala elektrika z Gti a tam te musely nektere dratky prepojit, Jak je to presne u 405ky nevim, ale na hlavnich strankach v Servise jsou el.schemata a podle nich to jde docela dobre rozlustit.

Pokud jsi pouzil elektriku z sri, tak budes mit trochu problem s rozdelovacem, na www.205gti.com jsou o tom docela dobre udelane instruktazni clanky.

Motor z GTi a SRi je si dost podobny, ne-li stejny, takze asi tak v e zkratce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...