falkom Odesláno 6. září 2011 Autor Odesláno 6. září 2011 Chlapi čo si takéto veci nedáte do popisu pre rýchlejšie odpovede. ake veci ? co konkretne rad sa priucim aby sme tu stale neriesili to iste Citovat
Judes Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 Tak ako máš v popise uvedené \"Peugeot 407 sedan\" a doplníš si to o motorizáciu napríklad 1.6 HDI, rok výroby prípadne či máš FAP. Citovat
tybyt Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 zozen filtre a olej... poripadne objedname ti a ti zrobime auto za drobne... olej, filtre ti vymenime, popripadne aj na brzdy sa pozrieme... ale z diagnostikou ti nemozeme pomoct to az v MI... ked mas zaujem tak SZ (od MI sme 25Km)... Citovat
falkom Odesláno 6. září 2011 Autor Odesláno 6. září 2011 ta cena za palivak je fakt prehnana. Pre porovnanie cena na ebayi cca 23€ http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-PEUGEOT-1-6-HDI-FUEL-FILTER-190195-GENUINE-/110739829374?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19c89bb27e [Edited on 6/9/11 21:00 by jojosavi] a to si to mam kupit tama poslat na slovensko to kedy by mi doslo o mesiac? Citovat
falkom Odesláno 6. září 2011 Autor Odesláno 6. září 2011 Tak ako máš v popise uvedené \"Peugeot 407 sedan\" a doplníš si to o motorizáciu napríklad 1.6 HDI, rok výroby prípadne či máš FAP. stalo sa :DDD treba este nieco ? :PP pomaly sa tu usidlujem na tom fore asi pridem aj na zraz :DDD ked dovtedy si spravim auto [Edited on 6/9/11 23:09 by falkom] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 sory za , ale to si budes v podpise aktualizovat stav km a spotrebu ?? Citovat
falkom Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 sory za , ale to si budes v podpise aktualizovat stav km a spotrebu ?? zatial to necham tak a neskor to vymazem ked uz poriesim vsetko v tomto vlakne :papa [Edited on 7/9/11 09:46 by falkom] Citovat
falkom Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 Chcem sa este opytat co pouzivate na cistenie laku mam opackane auto od ruk hlavne ako som zatvaral kufor a nejde to normalne vycistit ked to vyschne je to vidno strasne a tiez na dverach take do jemne do biela ze vraj sa to da vycistit co mi doporucujete ? chcem to kupit spolu s olejom z dam slovakia [Edited on 7/9/11 09:35 by falkom] [Edited on 7/9/11 09:49 by falkom] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 pohladaj tu na fore je tu toho mrte. kup si hocijaku pastu aj v lidli v tube, je dobra a v pohode to pekne vycisti a nalesti... Citovat
Vlado222 Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 :):):):):) Dobre vlakno a to len o oleji a filtroch ze marcel Citovat
Judes Odesláno 23. září 2011 Odesláno 23. září 2011 falkom tak ako si pokročil s autom? Podarilo sa ti vymaniť tie filtre čo si chcel robiť? Citovat
AURORA Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Zdravím....tak ja som bol teraz práve so svojou 407 v tom servise v MI....máš pravdu je to tam drahé pretože si účtujú veľa za prácu (20€/hod + plus si môžu zaúčtovať ďalších 20€ za sťaženú prácu)...cena dielov je skoro rovnaká ako aj inde...čo som si zisťoval ceny...no ale cca. 300€ keď vymienaš to čo si napísal...ja som to tam teraz tiež menil...aj keď ja som menil ešte toho viac....takže ma to vyšlo na dvakrát toľko... Vyzerá to tak, že sa budem musieť naučiť si všetko sám robiť (aspoň to čo budem môcť urobiť ja sám, čo nie..tak nič iné mi nezostáva, iba servis), pretože už aj mňa naštvala ta cena a v podstate nič sa do kopy neurobilo... Čo sa týka neorigo servisov...tak som si všimol, že si z lubiše...tak servisi v HE ti neodporúčam...bol som tam parkrát...a keď mi menili podložku pod vstrekom a zistil som že mi dali inú ako mali...tak nikdy viac...kedže vstrek mi prepustil zase... A olej jednoznačne len ten ktorý je určení výrobcom a presvedčiť sa sám že máš na betón ten, ktorý ti treba...mám skúsenosti s tým ako mi experti v HE...vymenili olej a načapovali iný.... Kamarát mi odporučil servis v Kochanovciach...ale ešte som tam nebol...takže ti neviem odporučiť nejako servis...v tom MI mi relatívne všetko urobili dobre...takže až na tú cenu sa zatiaľ nesťažujem...ZATIAĽ Ja radím nad 2000 otáčok, niekedy sa podarí pod...snažím sa nejazdiť na nízkych otáčkach...ale ani nevytáčať motor do výšin...iba tak z mojich skúsenosti...ale sú tu aj skúsenejší vodiči na peugeoty...určite...tak od nich budeš mať kvalifikovanejšiu odpoveď... A spotreba...mal som cca 4,5 až 5,5 litra ...toto sami neskutočne páčilo...ale teraz poslednú dobu...čo mi menili žhaviče a teraz asi som mal menšie problémy pri regenerácii FAP asi (aspoň ja som si myslel, že je niečo s autom ale asi to bude dobre) tak som mal spotrebu okolo 7 - 8 litrov ... ale zase sa to vrátilo nižšie, takže asi ok... Maj sa krásne...možno niekedy na seba blikneme s dialkáčmi alebo kývneme... [upravil dne 12/10/11 13:11 od AURORA] Citovat
Judes Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 AURORA sorry ale máš moc výstižný popis \"Peugeot\" je široký pojem, chcelo by to doplniť . Citovat
AURORA Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 ani som si nevšimol doteraz...viac som čítal príspevky...ďakujem...opravené, teda doplnené... Citovat
Joozino Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 helou, neviem kde to mam dat ale bol som na stk a vyhodilo mi 4 chyby.. P0 659 P1 351 P2 670 P2 671 vie mi niekto povedat co su to za chyby ? Citovat
Marcel00 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=Peugeot_citroen_fault_codes http://www.eobd2.eu/DTCL.asp Citovat
Marcel00 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 informacie ber ako orientacne... ako si dosiel k tym chybam ? to ti na STK povedali? cez EK prejdes len vtedy ak je pamat zavad prazdna, inak technik nesmie pristupit k meraniu... ale ako vidim, iny kraj iny mrav aj tie tvoje emisie 0,00 su mi zahadou divne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.