Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ale do...

kazdy z nas nieco robil na aute, len malokto vyhlasuje ze je to vrak. tak preco iba mizive percento (jednotlivci) sa stazuju? mne pre zmenu klaklo cele turbo pri cca 170.000km, a co? ved je to stare auto

vrtulnik76:

ked sa ti nepaci tak si chod k svojej zboznovanej znacke.

Jo tak podle tebe 4 roky stare auto je stare prumerna doba stari aut v CR je 15 let sory ale aby auto po 170t melo v prdeli turbo je trosku divne nebo aby auto z roku 2006 po najeti 149t melo v prdeli spojku,cepy,dvouhmotu,BSI BSM,vstřiky

Sory ale uz me to nebavi rozebiratm u me jsou to zavady na auto stari 15 let a najeto hodne pres 300t to je cele a tim koncim tuto debatu o nicem na zacatku bylo receno ze Peugeot obsadil ve spolehlivosti 70 misto to je cele co tim melo byt receno ale pokud ti prijde normalni po ctirech letech menit turbo a dalsi veci ok tvoje vec

K tomu Turbu - bratranec má Octavii 1 r.v. 2001 a při 150000 mu odešlo Turbo, rozvody už taky odkroutily své a brzdy byli v takovém stavu že při brždění se z auta stal vibrátor. To ale určitě byla sabotáž od Peugeota že?

Odesláno

Pracujem v nemeckj automobilke kazdy vie v akej

ako udrzbar a poviem vam jedno nie je jedno ake auto dostanete

auta vyrabaju a skladaju roboti a ludia a tie roboty nastavuju tiez ludia

A ze su ludia rozny to je fakt ,na nocnych sa robi inak ako rano

pracuje tam vela ludi ako externisti,brigadnici ,ktorym je vsetko jedno

a vsetko sa robi vo velkom casovom strese,niektory su tam len chvilu a vidim to kazdy den ako sa vela veci flaka aby sa splnil plan atd

A to neplati len v nasej automobilke ale v kazdej vacsej ,kde sa robi seriovo a velke pocty

Nie je technicky mozne vsetko po ludoch skontrolovat

a poviem vam ludia sa mylia a vela aj robotu flaka

takze treba mat aj naozaj stastie na kus :super:myslim:myslim

Odesláno

Pracujem v nemeckj automobilke kazdy vie v akej

ako udrzbar a poviem vam jedno nie je jedno ake auto dostanete

auta vyrabaju a skladaju roboti a ludia a tie roboty nastavuju tiez ludia

A ze su ludia rozny to je fakt ,na nocnych sa robi inak ako rano

pracuje tam vela ludi ako externisti,brigadnici ,ktorym je vsetko jedno

a vsetko sa robi vo velkom casovom strese,niektory su tam len chvilu a vidim to kazdy den ako sa vela veci flaka aby sa splnil plan atd

A to neplati len v nasej automobilke ale v kazdej vacsej ,kde sa robi seriovo a velke pocty

Nie je technicky mozne vsetko po ludoch skontrolovat

a poviem vam ludia sa mylia a vela aj robotu flaka

takze treba mat aj naozaj stastie na kus :super:myslim:myslim

[upravil dne 6/9/11 22:12 od staco]

Odesláno

Kľudne snívajte o teórii nepodarených kúskov chlapci (aj také sa nájdu, ak kupujete z druhej ruky a v servise tam povymieňajú diely za vylágrované :) )....ja nehovorím, že vš 407 stoja za nič ale ak sa na ne niekto sťažuje, nie je ďaleko od pravdy...bohužiaľ ...:roker prečítajte si môj prvyý príspevok v tomto vlákne, kde hovorím o \"pochybnej náhode\" pri skladaní jedného auta z náhodou nepodarených dielov, ktoré sa vyrábajú kade tade a zvážajú sa do final závodu

[upravil dne 6/9/11 23:11 od fifi]

[upravil dne 6/9/11 23:15 od fifi]

Odesláno

To nie je sen ale kazdodenna realita kamo, ktoru vidim kazdy den

Pracujem tam 15 rokov uz so tam nieco zazil

Sen o tom ze kazde auto je rovnake - hm

ani rohlik v pekarni nevyrobis rovnako

a auto je trochu ina kava

Odesláno

..spoľahlivosť pre mňa znamená, že auto ťa nenechá niekde na ceste (kvôli poruche samozrejme). To že sa tam niečo čas od času pokazí mi v dnešnej dobe nepríde nejak mimoriadne. Mňa moje v tomto zatiaľ nesklamalo tak dúfam, že to tak dlho vydrží. Toľko k tejto téme.. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...