Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz vyse roka mam neoriginalny alarm, ale az teraz ma to napadlo riesit... vsetko funguje ako ma, akurat na dia je ze nekomunikuje bse z alarmom a potom to vyzera tak ze ked odomknem auto tak zablikaju smerovky normalne a potom blikaju este dalsich 20sekund... a to uz ma kus znervoznuje, to iste ak vytiahnem kluc zo zapalovania odijdem napriklad natankovat a potom otvorim dvere a zas blika, alebo ak po 3minutach ked je kluc v zapalovani (vypnuty) potom ho pretocim do polohy na statovanie a zas blika... da sa z tym nieco spravit?? Okrem: daj si origo alarm alebo odpoj ho :):papa

Odesláno

S alarmem moc zkušeností nemám, ale když na dia píše, že BSI nekomunikuje s alarmem tak je asi nakonfigurováno alarm - přítomen. Protože to ale není origo, tak asi není připraven na komunikaci s BSI. Zkusil bych na dia nastavit alarm - nepřítomen a pak se uvidí.

Odesláno

neorigo alarm komunikovat nikdy s BSI nebude.

skoda ze si si nedal origo. tu istu sluzbu by ti urobil a mal by si pokoj.

cez dia sa da vycitat ake poplachy boli, co vsetko sa dialo.

ja mam orio a som nadmieru spokojny.

ale to si pocut nechcel. tak sory za :xvul

verim ze pomoze niekto fundovanejsi.

Odesláno
neorigo alarm komunikovat nikdy s BSI nebude.

skoda ze si si nedal origo. tu istu sluzbu by ti urobil a mal by si pokoj.

cez dia sa da vycitat ake poplachy boli, co vsetko sa dialo.

ja mam orio a som nadmieru spokojny.

ale to si pocut nechcel. tak sory za :xvul

verim ze pomoze niekto fundovanejsi.

nedal som origo lebo stoji cca 15000 a ja mam svoj za 2800... a mam ho len koli havarijnej poistke... :) nasiel som prispevok nejaky tu na fore o tom.. tak skusim nieco vymysliet... :)

Odesláno

15.000 (~500€) :o to si kde nabral?

ja som ten moj kupoval za 220€v peugeote... minuly rok to bolo.

k tvojmu problemu, videl by som to na zblbnute chovanie bsi v pripade alarmu,

urobil by som pokus ako HonzaZ popisuje.

[upravil dne 1/9/11 20:51 od Marcel00]

Odesláno

ano je CAN-busovi alarm...

neviem co znamena dat test na vsetky pocitace, ale dia vyhodi chybu v komunikacii z BSE... to si pamatam co som videl na dia asi pred 2 mesiacmi....

ale tak bude pritomny, lebo som ho musel cez dia povolit aby fungoval...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No ono má 407 velmi ale velmi ráda neorigo elektriku.........no držím place.....už sem se nějakých kabelů v 407 natahal....ale nikdy to nebylo jednoduchý.....co si myslíš že je v poho tak tě umí 407 pěkně vyškolit..... píši jen moji zkušenost...

Odesláno

a myslis ze by ty otresovi cidla (i treba z origo alarmu) mohli delat neplechu s webasem?

Ty mas dalkovej start a to ti s alarmem problemi nedela? prece jen se pri startu auto chveje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...