Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

scem sa spytat na tento problem, uz vcera a aj neska rano som si vsimol ze mi vrzga nieco na predu ako tlmic alebo pruzina... moze sa stat ze teraz v zime sa mi mool dostat nejaky bordel pod manzetu na tlmici a zacal vrzgat?... vrzga to jak struny na posteli, preto si myslim ze to bude pruzenie... :(

Odesláno

Kubo, kubo, to vržou pružiny v uložení ne tlumiče. Tlumič pokud je jen trochu funkční tak má olejovou náplň a ta nemůže vrzat. Nebo vrže něco jiného. :papa

Odesláno

Krátkodobě ano, nastříkat olejem misky, které drží pružiny, ale opatrně a při výměně tlumičů řádně ošetřít pri montáži. To znamená očistit pružiny od rzi, natřít antikorozním nátěrem, dosedací pošky lehce máznout tukem na lana.:papa

Odesláno

Mě takhle postupně začlo levý a pak pravý přední kolo vrzat u Opelu Astry a kámoš tam vyměnil nějaký ložiska nad tlumičem (nevím odbornej název). 1400 cena za ks (myslim) a od tý doby pohoda jazz :papa

Odesláno

Klouby by měly být samomazné neboli namazané z výroby a dřív se na nich objeví vůle, než nějaké vrzání. Chce to postupovat postupně od jedné věci ke druhé když autu nic není, nebo to udělat vše najednou prí opravě.:papa

Odesláno

na dolním rameni je kulový čep,který drží v těhlici a při pérování právě chodí a může vrzat.Zkus se na tom zhoupnout na každé straně a uslyšíš kde to dělá.Mě to dělá taky,ale jenom v létě.na jaře to budu řešit.Je to asi tím,že se protrhne prachovka,do kuláku se dostane bordel a přidře se to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...