acatt Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 scem sa spytat na tento problem, uz vcera a aj neska rano som si vsimol ze mi vrzga nieco na predu ako tlmic alebo pruzina... moze sa stat ze teraz v zime sa mi mool dostat nejaky bordel pod manzetu na tlmici a zacal vrzgat?... vrzga to jak struny na posteli, preto si myslim ze to bude pruzenie... Citovat
KUBBACHER Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Může to být tlumičem, ale ten vrže jen kdyt se auto houpe, třeba když jedeš přes nerovnost, musí být ten tlumič v pohybu, už jsem se s tím setkal. Citovat
lexa Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Kubo, kubo, to vržou pružiny v uložení ne tlumiče. Tlumič pokud je jen trochu funkční tak má olejovou náplň a ta nemůže vrzat. Nebo vrže něco jiného. Citovat
acatt Odesláno 11. březen 2005 Autor Odesláno 11. březen 2005 to lexa: da sa toho vrzgania ak by to bolo to ulozenie nejak zbavit bez demontaze?.. myslim nastriekat tam WD40 alebo nejak podobne?..... Citovat
lexa Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Krátkodobě ano, nastříkat olejem misky, které drží pružiny, ale opatrně a při výměně tlumičů řádně ošetřít pri montáži. To znamená očistit pružiny od rzi, natřít antikorozním nátěrem, dosedací pošky lehce máznout tukem na lana. Citovat
Ráďa Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 já bych řekl,že ti vrže kulák na rameni že by vrzaly pružiny to jsem ještě neslyšel Citovat
-=Michal=- Odesláno 11. březen 2005 Odesláno 11. březen 2005 Mě takhle postupně začlo levý a pak pravý přední kolo vrzat u Opelu Astry a kámoš tam vyměnil nějaký ložiska nad tlumičem (nevím odbornej název). 1400 cena za ks (myslim) a od tý doby pohoda jazz Citovat
lexa Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Jo to je ono, pozná se to podle toho kdy to dělá. Citovat
acatt Odesláno 14. březen 2005 Autor Odesláno 14. březen 2005 a kedy je to ten gulovy cap? mne to nevrzga do zakrut ale ked idem napr. po rovnej ceste, po hrboloch.... Citovat
lexa Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Klouby by měly být samomazné neboli namazané z výroby a dřív se na nich objeví vůle, než nějaké vrzání. Chce to postupovat postupně od jedné věci ke druhé když autu nic není, nebo to udělat vše najednou prí opravě. Citovat
Ráďa Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 na dolním rameni je kulový čep,který drží v těhlici a při pérování právě chodí a může vrzat.Zkus se na tom zhoupnout na každé straně a uslyšíš kde to dělá.Mě to dělá taky,ale jenom v létě.na jaře to budu řešit.Je to asi tím,že se protrhne prachovka,do kuláku se dostane bordel a přidře se to. Citovat
Ráďa Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 já bych řekl,že se napřed přidře,začne vrzat a až pak je tam vůle. Citovat
lexa Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Mě se nikdy prachovka neprotrhla a přesto mi něco vrzalo, posléze jsem objevilkdysi že vrzaly ty pružiny. S kloubama jsem se nesetkal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.