307rg Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 no veď to je práve normálne, keď to búcha iba pri prejazde nerovností takže skontrolovať ako prvé tyčky, tie vždy odídu ako prvé Citovat
Pino Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Přesně tak, bouchání jen na nerovnostech. Pak mám ještě jeden tip, pokud v tom lupne vždycky když auto buď přejede nerovnost, nebo se v zatáčce nakloní, tak to je uchycení stabilizátoru. Citovat
robozv Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ked mne odchadzali ja som pocul take ločkanie a teraz asi po roku a tristvrte to zacina zase:( Citovat
Smety Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak jsem taky pořídil Meyle HD, tak uvidím, jak budou sloužit. Ale teď je to paráda, když jedu a nic neklepe Jo a ani jsem nemusel staré matky uřezat, prosříknuto WDčkem a vše šlo krásně povolit [upravil dne 5.2.2012 19:58 od Smety] Citovat
otinkos Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 K tym stabilizacnym tyckm to staci len povolit tie dve srubky a vymenit ? chcel by som si to sam vymenit a preto ma zaujima ci to je fakt tak jednoduche? Citovat
Smety Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 jo jo, zvedneš auto, sundáš kola a povolíš matky... Za 15 min nemáš co dělat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.