gvg Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Jak jsem tak pročítal diskuzi, tak závěr mi z toho vypadnul, že by se měly dát diody v barvě kontrolek, že patice by to měly bejt T5, strčený do toho plastovýho bazmeku, co se to bajonetem dává do přístrojovky. Jen by mě zajímalo, zda se to tam dá v pohodě, nebo jestli je potřeba nějakých úprav - to jsem se nedočet. Může tady k tomu někdo něco hodit? Citovat
zoby Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Napsán autorem olda Já jsem dal takový diody a svítí moc dobřehttp://www.flajzar.cz/soucastky1.htm který diody máš přesně na mysli, na té stránce jich je sto tisíc... s paticí T5?????? pro gvg: pokud máš v kontrolkách bílý žárovky, tak by tam mohli stačit bílý diody, ne? [Editován dne 12/3/05 zoby] Citovat
gvg Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Někde jsem to tady vyčet, že byla použita patice T5. Jinak, ne těch stránkách je jich s touhle paticí pouze 5 a to: červená, žlutá, bílá, modrá a zelená. Nevím, jestli tam dávat bílý (možná jen na podsvícení), protože svítěj dost silně a to by mohlo mít za následek, že přesvítěj tu barvu a ono to pak vůbec nebide třeba zelený, ale úplně světle zelený... To právě nevím, proto by bylo dobrý, kdyby sem reagoval někdo, kdo tu zkušenost už udělal. [Editován dne 13/3/05 gvg] Citovat
zoby Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 jde o to že když objednám na zkoušku 2 kusy, tak se mi asi vysmějou... Citovat
mk405 Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 podle obrázku té diody T5 to ale nevypadá moc podobně s originálem, no nevím ale to tam asi nepude:( Citovat
olda Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Jsou to opravdu ty patice T5,ale mám přístroje z GTI,už si nepamatuju,jak to je na klasický palubce.Vyndaj se skleněný žárovky z patic a nasadí se do patice diody.Teď jsem to byl vyfotit,ale musím se poprat se zmenšením fotek,pak to sem dám. Citovat
mk405 Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 pokud vímtak všechny přístrojovky používaj stejný žárovky můžu vyfotit orig., pokud by se měla vyměnit jen skleněnka v patici, musela by být ta dioda na 12V a mít odpor už v sobě (to nevím jestli má, nebo jestli je v tý patici) mk Citovat
olda Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Ta dioda je udělaná přímo na 12 voltů bez odporu,jen se přehodí do patice místo skleněný žárovky. Citovat
gvg Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Tak sláva, konečně se ví... Teď ještě, jestli dát diody stejné barvy jako kontrolky nebo bíle svítící... Ale přikládním se k té stejné barvě.. Citovat
Hadra Odesláno 15. březen 2005 Autor Odesláno 15. březen 2005 No dobře, ale abych změnil barvu podsvícení, tak musím odstranit tu barvu z přístrojovky?Když mi svítí oranžově a chci modře?tzn: slepit tu fólii a potom to odlakovačem .... ale jak se to pak bude lesknout? Já to nechápu. [Editován dne 15/3/05 Hadra] Citovat
gvg Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 No, my se bavíme především o osvětlení kontrolek. Nicméně, když dáš pryč ti vrstvu, tak tam vlastně nebude žádná a tudíž bych řek, že to pak bude svítit takovou barvou, jakou jsou ty diody. Ale v tomhle si moc jistej nejsem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.