Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem tak pročítal diskuzi, tak závěr mi z toho vypadnul, že by se měly dát diody v barvě kontrolek, že patice by to měly bejt T5, strčený do toho plastovýho bazmeku, co se to bajonetem dává do přístrojovky. Jen by mě zajímalo, zda se to tam dá v pohodě, nebo jestli je potřeba nějakých úprav - to jsem se nedočet. Může tady k tomu někdo něco hodit?

Odesláno

Někde jsem to tady vyčet, že byla použita patice T5. Jinak, ne těch stránkách je jich s touhle paticí pouze 5 a to: červená, žlutá, bílá, modrá a zelená. Nevím, jestli tam dávat bílý (možná jen na podsvícení), protože svítěj dost silně a to by mohlo mít za následek, že přesvítěj tu barvu a ono to pak vůbec nebide třeba zelený, ale úplně světle zelený... To právě nevím, proto by bylo dobrý, kdyby sem reagoval někdo, kdo tu zkušenost už udělal.

[Editován dne 13/3/05 gvg]

Odesláno

Jsou to opravdu ty patice T5,ale mám přístroje z GTI,už si nepamatuju,jak to je na klasický palubce.Vyndaj se skleněný žárovky z patic a nasadí se do patice diody.Teď jsem to byl vyfotit,ale musím se poprat se zmenšením fotek,pak to sem dám.:papa

Odesláno

pokud vímtak všechny přístrojovky používaj stejný žárovky můžu vyfotit orig., pokud by se měla vyměnit jen skleněnka v patici, musela by být ta dioda na 12V a mít odpor už v sobě (to nevím jestli má, nebo jestli je v tý patici) mk

Odesláno

Tak sláva, konečně se ví...

Teď ještě, jestli dát diody stejné barvy jako kontrolky nebo bíle svítící... Ale přikládním se k té stejné barvě..

Odesláno

No dobře, ale abych změnil barvu podsvícení, tak musím odstranit tu barvu z přístrojovky?Když mi svítí oranžově a chci modře?tzn: slepit tu fólii a potom to odlakovačem .... ale jak se to pak bude lesknout? Já to nechápu.:o

[Editován dne 15/3/05 Hadra]

Odesláno

No, my se bavíme především o osvětlení kontrolek. Nicméně, když dáš pryč ti vrstvu, tak tam vlastně nebude žádná a tudíž bych řek, že to pak bude svítit takovou barvou, jakou jsou ty diody. Ale v tomhle si moc jistej nejsem..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...