siskin Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 no divne mi je natom to, ze to este neopajcla ziadna ina firma ktora by na tom chcela zarobit. Ved s erg su dost casto problemy, tak by to mohol byt celkom slusny kseft. Citovat
Tomitee Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Preco si myslis, ze mas vadny alebo pokazeny EGR??? Citovat
siskin Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 bol som na diagnostike a tam mi povedali, ze sa mi zasekuje. Ked ho cez diagnostiku precvakal tak chvilu slapal. V january som ho daval vycistit a teraz zacal znovu strajkovat. Tak si myslim, ze je zreli na vymenu. Alebo da sa tym nieco urobit ? Citovat
siskin Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 da sa na tomto motore dostat k egr ventilu z hora ? alebo len z dola cez napravicu ? Resp. co je jednoduchsie ? Citovat
straki007 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Zezhora. Sundat sterace torpedo a jsou tam 2x 6mm srouby na 8 klic a jeden imbus 5mm ktery staci jenom povolit a EGR vytahnes. Samozrejme odpojit trubku. Citovat
siskin Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 skusim to este raz rozobrat a vycistit. Cim je to najlepsie ocistit a potom premazat aby sa to nezasekavalo ? A ked to potom cele poskladam tak musim ist na diagnostiku koli nejakemu nastaveniu ? Citovat
Tomitee Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Na tomto motore sa dostanes k EGR z hora a pomocou zrkadla sa dava von. Je tam naozaj malo miesta a je to totalna babracka a to este nehovorim o vymene zhavicov. Nemusis ist na diagnostiku. [upravil dne 17/8/11 od Tomitee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.