Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte,

dnes ráno po naštartovaní mojej 206, 2.0 S16, r.v.2002 bolo všetko ok až na nefunkčné ručičky otáčkomera, rýchlosti, teploty chlad.kvapaliny a oleja, ani sa nepohli ani po opätovnom naštartovaní..kontrolky na prístrojovke svietili normálne, dokonca aj oranžová kontrolka nádrže pípla a svieti počas jazdy. Nemal niekto podobný problém a neviete čo by to mohlo byť?:myslim

Odesláno

batériu som nemenil, ale dával som ju na autonabíjačku piatok, takže bola odpojená, ale neurobilo mi to hneď po zapojení, zapájal som ju ešte v piatok a cez víkend som jazdil a všetko bolo v poriadku..až dnes ráno takýto problém..ale skúsim ju odpojiť a znovu pripojiť a dám vedeť či to pomohlo. zatim díky:super

Odesláno

...a hlavne po napojení batérie nenaštartuj hneď, ale daj kľúčik do zapaľ. polohy tak aby sa Ti všetko rozsvietilo, počkaj minútku a vypni. Až potom štartuj.

Odesláno

tak už je to ok, ani baterku som nemusel odpájať, dal som klúč do štartovacej polohy a ručičky sa rozhýbali..tak dúfam že to bol len taký chvílkový výpadok a už bude pokoj:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...