VladoMC Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 ahojte, dnes ráno po naštartovaní mojej 206, 2.0 S16, r.v.2002 bolo všetko ok až na nefunkčné ručičky otáčkomera, rýchlosti, teploty chlad.kvapaliny a oleja, ani sa nepohli ani po opätovnom naštartovaní..kontrolky na prístrojovke svietili normálne, dokonca aj oranžová kontrolka nádrže pípla a svieti počas jazdy. Nemal niekto podobný problém a neviete čo by to mohlo byť? Citovat
faki Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 odpoj baterku na nejakú chvíľu a malo by sa Ti to napraviť, mne to pomohlo. Nemenil si náhodou batériu v poslednom čase? Citovat
VladoMC Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 batériu som nemenil, ale dával som ju na autonabíjačku piatok, takže bola odpojená, ale neurobilo mi to hneď po zapojení, zapájal som ju ešte v piatok a cez víkend som jazdil a všetko bolo v poriadku..až dnes ráno takýto problém..ale skúsim ju odpojiť a znovu pripojiť a dám vedeť či to pomohlo. zatim díky:super Citovat
faki Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Mne to tiež urobilo až po 1000km...postupne to blbne a až potom to dá najavo Citovat
faki Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 ...a hlavne po napojení batérie nenaštartuj hneď, ale daj kľúčik do zapaľ. polohy tak aby sa Ti všetko rozsvietilo, počkaj minútku a vypni. Až potom štartuj. Citovat
VladoMC Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 tak už je to ok, ani baterku som nemusel odpájať, dal som klúč do štartovacej polohy a ručičky sa rozhýbali..tak dúfam že to bol len taký chvílkový výpadok a už bude pokoj:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.