PCborec Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 mám možnost koupit do 407ky origo JBL zesilovač se kabelovym svazkem a RT3. mám v plánu vyměnit předni repro a do kufru nějaky basaček. Nevím jeslti koupit JBL zesilovač za 3000,- nebo koupit nějaky neoriginalni zesilovač. Nemáte někdo přesny typ toho JBL co se montoval do 407? rv2005. Nevíte výkon? to je 5 kanal, předni repro, zadni repro, basy v kufru? děkuji za každou radu Citovat
HonzaZ Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Dodělával jsem origo JBL k RD4. Když máš možnost koupit origo JBL, tak neváhej. Akorát by to chtělo ještě origo subwoofer do kufru. Někdo nechává původní repro, dá se to, ale JBL repro jsou podstatně lepší, nehledě na to, že např. v palubce nahoře jsou původně výškáče, ale JBL tam má středy s výškami. Co se výkonu týká, přesné parametry nevím, ale subjektivně je více než dostačující. Citovat
PCborec Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 takže u origo JBL je ve dveřich 165ka basaček a v palubce je středovy reproduktor a vyšky? vejde to tam? parametry toho origo basaku v kufru někdo ví? je tam nějaka skřin na něho, nebo jak je v sedanu umistěny? Citovat
PCborec Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 Dik za fotky. Ten subwofer je jeden nebo na obou stranach? Je u neho skrin nebo je jen volne na tom drzaku? Jaky ma vykon? Citovat
DERT123 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 myslim ze tam je len jeden ... dva by boli uz iny komfort Citovat
HonzaZ Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Je jeden v pravém blatníku. Je to uzavřená ozvučnice. To co je na fotce je vše co je v kufru. Vedou k tomu od zesíku 4 kablíky. Citovat
PCborec Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 pokud budu mit kabelovy svazek od BSI k RD3, na kterem jsou konektory i pro JBL zesilovač, stači mi připojit zesilovač, přes DIA ho aktivovat spolu s RD3, pak vyměnit předni repro za lepší, zadni repro, k zadnim připojit vyšku a od zesillovače natahnout kabel do kufru k subwoferu? hledam parametry toho zesilovače ale nikde to nemužu najit.. a repra podle fotky nepřečtu typ.. ten subwofer je 20cm pruměr? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Počkej jde o RT3 u 407 nebo RD3 u 307? Kabeláž od BSI ti moc platná nebude. Pokud se jedná o 407mu, tak hlavně musíš upravit kabeláž pro repro z výstupu rádia. Tam se připojuje vstup zesíku. Napájení a ovládání je další kabeláž. Subwoofer neřeš a dej tam origo. Přesně tam pasuje. Samozřejmě po kompletním zapojení se musí povolit zesilovač, jinak by se přebuzoval a hlavně při zapnutí by se ozývaly silné lupance. Citovat
PCborec Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 jde o RT3 u 407. mám možnost koupit komplet sadu pro RT3 z citroen C5, nabizi mi k tomu cely svazek k BSI a i JBL zesilovač ktery u toho RT3 byl připojeny.. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Aha, ale citrón C5, pokud se nejedná o nejnovější model, neměl subwoofer. Citovat
PCborec Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 neví někdo vykony a velikosti těch reproduktoru a toho basaku? popř. vystupni vykon toho JBL zesilovače? chtěl bych si hudbu dodělat, zesilovač bych asi sehnal ale ty repraky a basak jsou problem, tak bych koupil basak nějake jine firmy.. potřebuju ale nějake parametry aby to s tim zesilovačem dobře hralo. dík za odpovědi Citovat
PCborec Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 nemohl by mi někdo změřit impedanci JBL basoveho reproduktoru? (odpor vinuti multimetrem) ??? ještě dotaz ke kabelovemu svazku, da se koupit propojovaci svazek mezi RT3 a JBL zesilovačem do 407ky? jsou to reproduktorove vystupy z radia do vstupu zesilovače + asi 2 nebo 3 draty na napajeni zesilovače.. jeslit někdo muže kouknout na čislo toho svazku a cenu. dík moc Citovat
HonzaZ Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Samostatný kabelový svazek do zesilovače ani k subwooferu jako ND neexistuje. Michal-dpmb ohodnotil 1 Citovat
Marcel00 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Honzo, ty si dorabal aj do zadnych dveri tie vyskace? Citovat
PCborec Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 k subwoferu natahnu cokoliv, jde mi o propojeni zesilovače a rt3.. nemam k zesilovači žadne konektory. btw: proč jsou k subwoferu 4 kabely? nestačily by 2? Citovat
Marcel00 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 nieco by malo ten subwoofer zapnut... ci on nieje aktivny ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.