Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Dneska dorazila zadní náprava od kokosáka po ,,skoro\'\' repasu a asi hodinku po ní dorazily i středové krytky na kola od společnosti Europlast Beran .... pokličky už jsou na autě a o víkendu snad vlítnu na tu nápravu, měla by být extra vysoká :) Chystám se na upravu All Road 4x2 :P uvidíme jak bude sedět ten zadek a podle něj se přizpusobí předek :P, po podvozku kterej je ted nutnej, vlítnu na lakování dveří a kosmetické vady ... no a pokud to pujde vše dobře snad se dostanu i na přetěsnění motoru :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se pustil do zadní nápravy :papa s radostí kolem pul desáté ráno a končil jsem v 18:15 s vráskama po celim xiftu :D

zítra pokračování,

Co dnes proběhlo ?

Demontáž zadní nápravy a její odstrojení

Nastrojení nové nápravy a doladění maličkostí

Doufal jsem že to bude práce cuk cuk a je to ... počítal jsem že za den to doma zvládnu na zemi ...

nečekal jsem že kvuli nápravě musím povolit a vyvěsit nádrž u který sem zalomil jeden šroub, potom sem musel dva šrouby co držej nápravu odvrtávat protože nešli povolit a flexou sem se na ně nedostal.

Abych vás uvedl do obrazu na přední straně nápravy jsem povolil matice na silentblokách, levej povolil ale pravěj byl zarezlej a nešel dolu ... takže druhá varianta na pravé straně povolit i silentblok a vytahnout ho s nápravou.

To že nešly povolit Holendry na omezováku nebudu ani psát z toho duvodu jsem povolil holendry u ramen ve spoji hadice-trubka .

fotky dám na rajče (na par fotkach sem i ja a tim se fotky znehodnotily :Dhttp://hakus.rajce.idnes.cz/naprava

Odesláno

jojo za nápravu předem děkuji Kokosákovi .. doufám že jí poskládal dobře :P zítra to dodělám a hned postnu jak to dopadlo :)

Odesláno

tak doděláno zítra ještě musím předělat brzdy na zadku ... momentálně vyřazeny... v práci musím udělat trubky a holendry jinak za fotky děkuji přítelkyni :*

tady fotka s novou nápravou :)

post-37708-14109637160845_thumb.jpg

Odesláno

Takže brzdy už brzděj, odvzdušněny, seštelovány náprava zatím drží v pohodě takže se ted chystám na ty dveře :)

Odesláno

nene to se ti zdá máš moc svítivej monitór :D . .neboj potřeboval jsem dát do kupy duležitý věci a ted se vlítne na karoserii :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se pustil do výměny dveří sehnal jsem bílé (z duvodu že stříbrný jsem nesehnal, jsou lepší než ty červený a bílá je dobrej podklad pro stříbrnou metlu-- nebudu stříkat základovkou jen plácnu barvu na zbroušenou barvu )

a tady výsledek (osoba v pozadí je moje babička :D ) :

10423776_826193784060461_2890143598215522921_n.jpg

• O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Takže další novinky ? .. no asi STK .. dneska proběhla a uspěšně na další 2 roky mužu ohrožovat provoz ostatních :D :D

jinak začalo mě blbnout žhavení, musím např 10x otočit klíčkem než to začne žhavit .. poopravím kontakty na žhavicím relé a prolezu káble ...

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

feelly možná ji uvidíš no :D .. jestli mě dal nebude štvát :D

Takže novinky: Na cestě jsou nové silentbloky předních ramen (ty zadní), jsou vymlácený jako prae.

Stropnice šla opět dolu, látka se odlepila, takže sem si zanadával na super drahý lepidlo bizon ve spreji a šah sem po uni lepidle fixall od Soudalu, to po jedný noci taky zrovna luxusně nedrží takže jsem začal větší plochy co se odchlipovali a od nich se to rozšiřovalo začal prošívat bílou nití (mám bílou látku tak je to asi jasný ne ? :D ), plus sem začal s prošíváním hran otvoru na lampu kufru, díry ovládání šíbru a díry pro držáky clonítek, ještě prošiju komplet stropnici po stranách a musí to vydržet i za 1oo let + po dokončení přijde dočištění,  jsou tam už dva nažloutlé fleky kolem šíbru ( namontoval jsme to poprve a začal zase zatejkat šíbr)

Jinak mi stále blbne žhavení a občas nechce chcípnout jehla, žhavení jsem identifikoval, na 90% to je prsklej tištěnej spoj na poj. skřínce. Jehlu zatím neřeším, je k ní blbej přístup, tak když nechce zdochnout tak musim vylezt ven a zatahnout za chcipak na čerpadle. 

To je asi zatím vše co se tak nějak děje

Upraveno uživatelem Háček
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem začal pomalu řešit lakování, až bude lepčejší počasí, chci to stihnout do srazu u nas v Liberci, abych nedělal ostudu :D .. 
mám tu jeden návrh napište názory :) .. nebojte neni to vopičárna jako s tim stickerem co sem dělal minule :D 
černá pod lištou zbytek origo stříbrná

• O 2 týdny později...
Odesláno

no feelly , uvažuju nad tim pořád no :D .. ale zas ena druhou stranu musimm brat v uvahu že zatačky beru celkem z ostra jednou za čas , tak bych to zase nerad někde překlopil na boudu :D 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Další Aktuality 

V uterý mi PPLkem dorazily 2 nové Landsail LS388 (loni jsem kupoval dvě takže sada je kompletní)  v rozměru 195/55 R15  :cool:  

a dnes mi šéf dovezl barvu na dveře, takže až konečně skončí zima tak vypukne boj s lakováním :papa  už se těším  :mrk  až bude vše hotové dám fotku hlavně to chci stihnout do srazu v Liberci, abych nedělal ostudu  :D  :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...