Háček Odesláno 17. duben 2014 Autor Odesláno 17. duben 2014 Tak Dneska dorazila zadní náprava od kokosáka po ,,skoro\'\' repasu a asi hodinku po ní dorazily i středové krytky na kola od společnosti Europlast Beran .... pokličky už jsou na autě a o víkendu snad vlítnu na tu nápravu, měla by být extra vysoká Chystám se na upravu All Road 4x2 uvidíme jak bude sedět ten zadek a podle něj se přizpusobí předek , po podvozku kterej je ted nutnej, vlítnu na lakování dveří a kosmetické vady ... no a pokud to pujde vše dobře snad se dostanu i na přetěsnění motoru Citovat
Háček Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 Tak jsem se pustil do zadní nápravy s radostí kolem pul desáté ráno a končil jsem v 18:15 s vráskama po celim xiftu zítra pokračování, Co dnes proběhlo ? Demontáž zadní nápravy a její odstrojení Nastrojení nové nápravy a doladění maličkostí Doufal jsem že to bude práce cuk cuk a je to ... počítal jsem že za den to doma zvládnu na zemi ... nečekal jsem že kvuli nápravě musím povolit a vyvěsit nádrž u který sem zalomil jeden šroub, potom sem musel dva šrouby co držej nápravu odvrtávat protože nešli povolit a flexou sem se na ně nedostal. Abych vás uvedl do obrazu na přední straně nápravy jsem povolil matice na silentblokách, levej povolil ale pravěj byl zarezlej a nešel dolu ... takže druhá varianta na pravé straně povolit i silentblok a vytahnout ho s nápravou. To že nešly povolit Holendry na omezováku nebudu ani psát z toho duvodu jsem povolil holendry u ramen ve spoji hadice-trubka . fotky dám na rajče (na par fotkach sem i ja a tim se fotky znehodnotily http://hakus.rajce.idnes.cz/naprava Citovat
Háček Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 jojo za nápravu předem děkuji Kokosákovi .. doufám že jí poskládal dobře zítra to dodělám a hned postnu jak to dopadlo Citovat
Háček Odesláno 27. duben 2014 Autor Odesláno 27. duben 2014 tak doděláno zítra ještě musím předělat brzdy na zadku ... momentálně vyřazeny... v práci musím udělat trubky a holendry jinak za fotky děkuji přítelkyni :* tady fotka s novou nápravou Citovat
Háček Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 Takže brzdy už brzděj, odvzdušněny, seštelovány náprava zatím drží v pohodě takže se ted chystám na ty dveře Citovat
KingSpade Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 No ale krásně ti to kvete u těch prahů Citovat
Háček Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 nene to se ti zdá máš moc svítivej monitór . .neboj potřeboval jsem dát do kupy duležitý věci a ted se vlítne na karoserii Citovat
Háček Odesláno 14. červen 2014 Autor Odesláno 14. červen 2014 Tak jsem se pustil do výměny dveří sehnal jsem bílé (z duvodu že stříbrný jsem nesehnal, jsou lepší než ty červený a bílá je dobrej podklad pro stříbrnou metlu-- nebudu stříkat základovkou jen plácnu barvu na zbroušenou barvu ) a tady výsledek (osoba v pozadí je moje babička ) : Citovat
Háček Odesláno 10. září 2014 Autor Odesláno 10. září 2014 Takže další novinky ? .. no asi STK .. dneska proběhla a uspěšně na další 2 roky mužu ohrožovat provoz ostatních :D jinak začalo mě blbnout žhavení, musím např 10x otočit klíčkem než to začne žhavit .. poopravím kontakty na žhavicím relé a prolezu káble ... Citovat
Feelly Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 No né n ten krám prošel Pecka jsem rád, že se ho nebudeš zbavovat, takže ji přece jen uvidim přišti rok Citovat
Háček Odesláno 3. únor 2015 Autor Odesláno 3. únor 2015 (upraveno) feelly možná ji uvidíš no .. jestli mě dal nebude štvát Takže novinky: Na cestě jsou nové silentbloky předních ramen (ty zadní), jsou vymlácený jako prae. Stropnice šla opět dolu, látka se odlepila, takže sem si zanadával na super drahý lepidlo bizon ve spreji a šah sem po uni lepidle fixall od Soudalu, to po jedný noci taky zrovna luxusně nedrží takže jsem začal větší plochy co se odchlipovali a od nich se to rozšiřovalo začal prošívat bílou nití (mám bílou látku tak je to asi jasný ne ? ), plus sem začal s prošíváním hran otvoru na lampu kufru, díry ovládání šíbru a díry pro držáky clonítek, ještě prošiju komplet stropnici po stranách a musí to vydržet i za 1oo let + po dokončení přijde dočištění, jsou tam už dva nažloutlé fleky kolem šíbru ( namontoval jsme to poprve a začal zase zatejkat šíbr) Jinak mi stále blbne žhavení a občas nechce chcípnout jehla, žhavení jsem identifikoval, na 90% to je prsklej tištěnej spoj na poj. skřínce. Jehlu zatím neřeším, je k ní blbej přístup, tak když nechce zdochnout tak musim vylezt ven a zatahnout za chcipak na čerpadle. To je asi zatím vše co se tak nějak děje Upraveno 3. únor 2015 uživatelem Háček Citovat
Háček Odesláno 5. březen 2015 Autor Odesláno 5. březen 2015 Tak jsem začal pomalu řešit lakování, až bude lepčejší počasí, chci to stihnout do srazu u nas v Liberci, abych nedělal ostudu .. mám tu jeden návrh napište názory .. nebojte neni to vopičárna jako s tim stickerem co sem dělal minule černá pod lištou zbytek origo stříbrná Citovat
Feelly Odesláno 16. březen 2015 Odesláno 16. březen 2015 Vypadá to dobře, ještě to zvýšit a udělat offroad. Citovat
Háček Odesláno 17. březen 2015 Autor Odesláno 17. březen 2015 no feelly , uvažuju nad tim pořád no .. ale zas ena druhou stranu musimm brat v uvahu že zatačky beru celkem z ostra jednou za čas , tak bych to zase nerad někde překlopil na boudu Citovat
Háček Odesláno 26. březen 2015 Autor Odesláno 26. březen 2015 Další Aktuality V uterý mi PPLkem dorazily 2 nové Landsail LS388 (loni jsem kupoval dvě takže sada je kompletní) v rozměru 195/55 R15 a dnes mi šéf dovezl barvu na dveře, takže až konečně skončí zima tak vypukne boj s lakováním už se těším až bude vše hotové dám fotku hlavně to chci stihnout do srazu v Liberci, abych nedělal ostudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.