Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
hlavne sa nezabudnite na dalsi poriadne naobliekat. to uz nebude taky hic ako vcera :)

Nemôžeš vedieť, však máme to globálne oteplenie :D.

Odesláno
Chcel som zamaskovat znacky,ale potom som si povedal ze kaslem nato. :P

Veru,momentky su naj.

Mimochodom,ja tiez neviem ktore SW-cko je tvoje. :D

Napísal to tu, pozri fotky.

Odesláno

Kaper spomínal že bude zraz v Trnave (predpokladám pred predajňou Peugeot) a odtiaľ sa pôjde do Senice. Vlákno mesiac dopredu bude stačiť :D.

Odesláno

Mne sa na zraze tiež páčilo.. 2 hodiny kým som tam trafil lebo navigácia si robila čo chcela :D Potom som sa fajne najedol, vyhral myslím 2. cenu v tombole a zvyšok zrazu som strávil diagnostikovaním nedočkavých klubákov :D Syry su geniálne a tá žinčica tiež jedna báseň :super

Ad ŠPZ je mi to tiež fuk :D Vinko si tiež môže hocikto pozrieť keďže je hneď na čelnom skle a veľký brat aj tak už dávno všetko vie :roll

Odesláno

chcem sa ospravedlnit vsetkym bol som na zraze vo Vlckovciach ale len 5 minut chcel som vas spoznat no prislo mi do toho vazna rodinna vec mal som problem z otcom ked som vonku fajcil volala mi sestra ze otec mal porazku chcel so vam to ist povedat do vnutra ale v pol ceste som sa otocil a odisiel domov mrzi ma to ze som niektorych nespoznal osobne hadam mi nieco vide a stretnem sa s vami este raz prepacte

Odesláno
troska mi vadia solo SPZ vyfotenych aut... pride mi to zbytocne a nepodstatne a myslim ze sa

jedna trocha o osobnu vec. Tak by som si dovolil pekne poprosit o stiahnutie tych jednotlivych

fotiek samotnych SPZ aut. Neviem mne to pride troska blbe, niesom na to zvyknuty.

(winco, 733thunder, cinicman a pripadne dalsi co si o tom myslite?)

aj ked ako vidim vacsine to je asi jedno. :)

Marcel00: Viem, že si písal, že už to nechceš komentovať ale mňa osobne by strašne zaujímalo (a nejak si to tu dostatočne neobjasnil) čo ti na vyfotených ŠPZkách vadí ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...