Judes Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 hlavne sa nezabudnite na dalsi poriadne naobliekat. to uz nebude taky hic ako vcera Nemôžeš vedieť, však máme to globálne oteplenie . Citovat
733thunder Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Chcel som zamaskovat znacky,ale potom som si povedal ze kaslem nato. Veru,momentky su naj. Mimochodom,ja tiez neviem ktore SW-cko je tvoje. Citovat
Judes Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Chcel som zamaskovat znacky,ale potom som si povedal ze kaslem nato. Veru,momentky su naj. Mimochodom,ja tiez neviem ktore SW-cko je tvoje. Napísal to tu, pozri fotky. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Judes ved on to vie, preto dal smajlika Citovat
Existujuci Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 hlavne ze v tvojom avatare a podpise mas zamaskovane SPZ , to bol for, som si len rypol sory... Na fotkach avataru mam este staru SPZ preto je zamazana.: Citovat
Judes Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Klídek, moc sa trasieš. Hádam ti nie je zima . Citovat
Marcel00 Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 jj, senica sa blizi... kedy bude vyvesene vlakno ? Citovat
Judes Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Marcel nato je ešte času dosť Senica je až 4.12 . Citovat
Jooooose-1 Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 No neviem Judes, vieme ako dlho ste sa dohadovali, pisali si suradnice,screenshoty a tak dalej. Pre vas je uz najvyssi cas zacat, lebo sa nestihnete dohodnut :D Hahaha Citovat
Judes Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 Kaper spomínal že bude zraz v Trnave (predpokladám pred predajňou Peugeot) a odtiaľ sa pôjde do Senice. Vlákno mesiac dopredu bude stačiť . Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Mne sa na zraze tiež páčilo.. 2 hodiny kým som tam trafil lebo navigácia si robila čo chcela Potom som sa fajne najedol, vyhral myslím 2. cenu v tombole a zvyšok zrazu som strávil diagnostikovaním nedočkavých klubákov Syry su geniálne a tá žinčica tiež jedna báseň Ad ŠPZ je mi to tiež fuk Vinko si tiež môže hocikto pozrieť keďže je hneď na čelnom skle a veľký brat aj tak už dávno všetko vie Citovat
Vlado222 Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 chcem sa ospravedlnit vsetkym bol som na zraze vo Vlckovciach ale len 5 minut chcel som vas spoznat no prislo mi do toho vazna rodinna vec mal som problem z otcom ked som vonku fajcil volala mi sestra ze otec mal porazku chcel so vam to ist povedat do vnutra ale v pol ceste som sa otocil a odisiel domov mrzi ma to ze som niektorych nespoznal osobne hadam mi nieco vide a stretnem sa s vami este raz prepacte Citovat
DERT123 Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Tak potom uz naozaj iba takto nejak som bol bledy do tvare ci ? Citovat
pipistrel Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 vlado hlavne nech vsetko dobre dopadne Citovat
Cinicman Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 troska mi vadia solo SPZ vyfotenych aut... pride mi to zbytocne a nepodstatne a myslim ze sa jedna trocha o osobnu vec. Tak by som si dovolil pekne poprosit o stiahnutie tych jednotlivych fotiek samotnych SPZ aut. Neviem mne to pride troska blbe, niesom na to zvyknuty. (winco, 733thunder, cinicman a pripadne dalsi co si o tom myslite?) aj ked ako vidim vacsine to je asi jedno. Marcel00: Viem, že si písal, že už to nechceš komentovať ale mňa osobne by strašne zaujímalo (a nejak si to tu dostatočne neobjasnil) čo ti na vyfotených ŠPZkách vadí ? Citovat
Mishurin Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Ako som len mohol toto premeškať. Tých povinností sa nejako veľa hromadí. Tak snáď nabudúce už prídem, ak sa zase nič nečakané neobjaví Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.