Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jéj, to zase začína debata. Ešte chvíľu a bude tu požiadavka na vymazávanie tvári s fotiek.

Marcel00, nabudúce ak nechceš aby bolo vidieť EČ tvojho auta tak si ho zakry.

[upravil dne 12/9/11 21:15 od pastorek]

Odesláno

neviem ale mne to je tiež šum a fuk:)

druhá vec je že tolko nových ludí a tvárí tam bolo že neviem ani priradiť auto k tvári a ešte aj k nicku

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 12/9/11 20:17 od gedu]

Odesláno

ziadny agenti, ak sa uz niekto rozhodne poskytnut fotodokument tak namiesto tych 40 fotiek spz bude zaujimavych napriklad 40 momentiek Jooooooseho1 ako sa smeje :D

otazka znie co je na tych autach take zaujimave? ved to nebol tuning zraz, vsetky su v seriovom podani bez zaujimavych prvkov az na par vynimiek.

len sa snazim pochopit zmysel nic viac, tak ma za to nekamenujte :D:D:D

edit: ok, uz som to vymyslel a je to vyriesene, tak nabuduce sa nechajte prekvapit,

potom uvidite co :D

pa paaa :papa a nerieste to uz dalej... vdaka...

[upravil dne 12/9/11 21:20 od Marcel00]

Odesláno
neviem ale mne to je tiež šum a fuk:)

druhá vec je že tolko nových ludí a tvárí tam bolo že neviem ani priradiť auto k tvári a ešte aj k nicku

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 12/9/11 20:17 od gedu]

Preto sme sa fotili spolu s autami :super

Odesláno

dobre ok... uz neni treba dalej na tuto temu diskutovat, teda aspon ja sa uz zdrzim akejkolvek reakcie :roker

lenze na fore sa nemyhame len my... su tu aj ine individua...

[upravil dne 12/9/11 21:21 od Marcel00]

Odesláno

jak šikovno zamaskoval Qckovu SPZ :D :D :D

nabuuce si zoženme všetci masky z vreskotu ako ma DERT a budeme všetci rovnaky už len pak podla menoviek sa budeme poznať :D

Odesláno
hlavne sa nezabudnite na dalsi poriadne naobliekat. to uz nebude taky hic ako vcera :)

ja budem len rad, mne bolo az moc teplo :D v zime treba zobrat sofera a dat tekuty sveter. to pomaha:roker

Odesláno

Cestou domov som si pootvoril okno a zabudol som že tam mám zástavku a v tej chvíli sa vysunula a bola fuč :(, budem si musieť objednať druhú.

:D ja som to vcera vravel ze ju raz stratis

Keby bolo svetlo tak zastavím a pohľadám ju ale potme by som ju hľadal ešte asi teraz.

Odesláno

TO: marcel00: po druho-tretom zraze bude uz aj tebe jedno ci je tvoje autko aj s SPZ tkou na kazdej druhej fotke.

Ja konkretne ani neviem ako vyzeras a ktore auto je tvoje? Tiez neviem. A to som bol uz min. na 6 zrazoch.:D:D:D

Apropoo ze niesu tam pekne momentky? A co ta moja schovana šalka od kavy...:D:D:D Jak ju tam zvedavy papparazzi nasiel.:papa

[upravil dne 12/9/11 21:09 od Existujuci]

Odesláno

ta momentka zo salkou je perfektna... :super, taketo fotky maju svoj smrnc a caro, su to tie naj momentky a bodaj ich bude co najviac :)

hlavne ze v tvojom avatare a podpise mas zamaskovane SPZ :D, to bol for, som si len rypol sory... :D

733thunder... hned to vyzera ta verejna galerka ako fotky zo zrazu :) diky za pochopenie :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...