Marcel00 Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 ale na 2-3h by si sa mohol dojst ukazat, dame 2 kofolky a ideme domov, ja tiez neplanujem nejake tortury absolvovat (max. na 2,5 h). Urcite pridi, budem rad ked ta tam uvidim... Citovat
godzilaTO Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Nie nie. Epridem lebo ked vy budete zacinat ja uz budem niekde daleko za viednou. Smer nemecka zem. :-(( Citovat
DERT123 Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Marcel 2,5h?Dufam ze si namna nezabudol co som chcel Citovat
Marcel00 Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 to je zalezitost na 3 minuty... ale psst... lebo neodidem ani za 4 hodiny... Citovat
Judes Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Nič nie je povinné a nikto nebude nútený zostať, každý zostane dovtedy dokedy bude mať chuť a bude sa mu páčiť. Odchod okolo 19.00 hod nie je až tak neskoro, aj keď pre kolegov z východu to už bude pokročilejší čas. Janko (godzilaTO) nechcem ťa prehovárať, ale cestou do Nemecka by si sa mohol prísť ukázať aj keď len na hodinku. [upravil dne 24/8/11 21:51 od Judes] Citovat
kaper Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 gozila TO vôbec sa nečudujem že sa nezastavíš. Poznám ten pocit ked musíš íst niekam daleko a nechce sa ti a pritom je ešte aj nejaká akcia kde by si chcel byť, človeka nič nebavý a nemá na nič chuť Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 ...asi by bolo lepsie v sobotu, bo po nedeli rano do prace. a taky dodo407sw to ma chudak riadnu streku. v pondelok je st. sviatok, nepracuje sa... teda ako pre koho Citovat
godzilaTO Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Keby ste zacinali o 10 tak sama vec ze by sme sa zastavili na hodinku si dat obed. Ale kedze zacinate az po 12 tak to je nerealne. Jedine zeby sa nieco zmenilo v dispozicii na pondelok. Uvidime este. Ale skor nie ako ano. Viem ze bude problem s miestom ale ak by to naozaj vyslo ze staci aby sOm prisiel az v pondelok tak nieje ocom okej. Citovat
godzilaTO Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 gozila TO vôbec sa nečudujem že sa nezastavíš. Poznám ten pocit ked musíš íst niekam daleko a nechce sa ti a pritom je ešte aj nejaká akcia kde by si chcel byť, človeka nič nebavý a nemá na nič chuť Citovat
Judes Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 ...asi by bolo lepsie v sobotu, bo po nedeli rano do prace. a taky dodo407sw to ma chudak riadnu streku. v pondelok je st. sviatok, nepracuje sa... teda ako pre koho U mňa nezáleží či je So/Ne alebo sviatok keď to na mňa padne tak sa robote nevyhnem. Ale Marcel aký že sviatok by mal byť toho pondelka 12. 9.2011, hádam nemáš narodeniny. http://www.kalendar.sk/sviatky/ Citovat
godzilaTO Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Judesko ty by si mal prave vediet ze na zeleznici ako to bezi. A to je moj pripad v nemecku pre DB Bahn :-) Citovat
Judes Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Viem, v pondelok idem do roboty aj ja, no nemám tak ďaleko ako ti. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Judesko ty by si mal prave vediet ze na zeleznici ako to bezi. A to je moj pripad v nemecku pre DB Bahn :-) hm porovnavat DB Bahn s ZSR je brutal :D:D:D:D Citovat
Judes Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Nejde o porovnávanie ide o to že obaja robíme na železnici a tá nemôže zastať, ale porovnať sa to určite nedá. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 buduci rok ju vyuzijem v plnej parade. autovlak do Toskanska ale nie ZSR ale ÖBB... uz tesim ako male decko sory za of topic uz mlcim edit: bol by zaujem o originalne audio CD ? rusim svoju zbierku CD-ciek, tak reku to rozpredam po 3€. Jedna sa o vsemozny vyber cohokolvek. Ak by bol zaujem tak to prinesiem do Vlckoviec na zraz. cca 100 ks Cd... Citovat
romik1 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 dones dones. nieco si urcite vyberiem. dufam ze tam mas aj sk tvorbu;) Citovat
skazka Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Pozdravujem, kedze som cerstvy otec ojazdeneho leva a toto bude moja premiera co sa tyka zrazov. Chcem sa spytat, ze ako taky zraz prebieha, bo mam vela otazok na moje nove auto... Ci tam pride niekto aj s ntb a z diagnostikoval by mi to na uvod, pripadne dalsie otazky by boli potom... Vdaka Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Zatiaľ sa skromne hlásim na zraz, dúfam, že mi zas niečo do toho z roboty nepríde ako to mne lúbi. Asik bi som prišiel Ja, švagor a moje dve deti, manželka je s najmladšiou ešte doma. Nechce sa mi čítať celé vlákno od začiatku, tak sa opýtam, bude tam mať aj niekto diagnostiku? Chcel by som si dať aktivovať AUX vstup a prekontrolovať ostatné záležitosti okolo auta. Janko, ak by to bolo sto percentné, tak by sme sa mohli potom dakde tedy stretnúť. Zavolal by som ti deň pred tým? [upravil dne 26/8/11 22:19 od marko306] Citovat
Judes Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Marek pár dní pred zrazom to všetko zosumarizujeme že kde sa stretneme, idú chlapci od východu a stredného Slovenska a tak to vyzerá na malí zrazík v Nitre a odtiaľ spanilka do Vlčkoviec. Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 To mi je jasné, že pôjdu viacerí, ale ty si ma napadol ako prvý na koho mám kontakt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.