Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale na 2-3h by si sa mohol dojst ukazat, dame 2 kofolky a ideme domov, ja tiez neplanujem nejake tortury absolvovat (max. na 2,5 h). Urcite pridi, budem rad ked ta tam uvidim...

Odesláno

Nič nie je povinné a nikto nebude nútený zostať, každý zostane dovtedy dokedy bude mať chuť a bude sa mu páčiť.

Odchod okolo 19.00 hod nie je až tak neskoro, aj keď pre kolegov z východu to už bude pokročilejší čas.

Janko (godzilaTO) nechcem ťa prehovárať, ale cestou do Nemecka by si sa mohol prísť ukázať aj keď len na hodinku.

[upravil dne 24/8/11 21:51 od Judes]

Odesláno

gozila TO vôbec sa nečudujem že sa nezastavíš. Poznám ten pocit ked musíš íst niekam daleko a nechce sa ti a pritom je ešte aj nejaká akcia kde by si chcel byť, človeka nič nebavý a nemá na nič chuť

Odesláno

Keby ste zacinali o 10 tak sama vec ze by sme sa zastavili na hodinku si dat obed. Ale kedze zacinate az po 12 tak to je nerealne. Jedine zeby sa nieco zmenilo v dispozicii na pondelok. Uvidime este. Ale skor nie ako ano. Viem ze bude problem s miestom ale ak by to naozaj vyslo ze staci aby sOm prisiel az v pondelok tak nieje ocom okej.

Odesláno
gozila TO vôbec sa nečudujem že sa nezastavíš. Poznám ten pocit ked musíš íst niekam daleko a nechce sa ti a pritom je ešte aj nejaká akcia kde by si chcel byť, človeka nič nebavý a nemá na nič chuť

:super

Odesláno
...asi by bolo lepsie v sobotu, bo po nedeli rano do prace. a taky dodo407sw to ma chudak riadnu streku.

v pondelok je st. sviatok, nepracuje sa... teda ako pre koho :)

U mňa nezáleží či je So/Ne alebo sviatok keď to na mňa padne tak sa robote nevyhnem.

Ale Marcel aký že sviatok by mal byť toho pondelka 12. 9.2011, hádam nemáš narodeniny.

http://www.kalendar.sk/sviatky/

Odesláno

Nejde o porovnávanie ide o to že obaja robíme na železnici a tá nemôže zastať, ale porovnať sa to určite nedá.

Odesláno

buduci rok ju vyuzijem v plnej parade. autovlak do Toskanska :)

ale nie ZSR ale ÖBB... uz tesim ako male decko :)

sory za of topic :P uz mlcim :)

edit: bol by zaujem o originalne audio CD ? rusim svoju zbierku CD-ciek, tak reku to rozpredam po 3€. Jedna sa o vsemozny vyber cohokolvek.

Ak by bol zaujem tak to prinesiem do Vlckoviec na zraz. cca 100 ks Cd...

Odesláno

Pozdravujem, kedze som cerstvy otec ojazdeneho leva a toto bude moja premiera co sa tyka zrazov. Chcem sa spytat, ze ako taky zraz prebieha, bo mam vela otazok na moje nove auto... Ci tam pride niekto aj s ntb a z diagnostikoval by mi to na uvod, pripadne dalsie otazky by boli potom... Vdaka :aut

Odesláno

Zatiaľ sa skromne hlásim na zraz, dúfam, že mi zas niečo do toho z roboty nepríde ako to mne lúbi. Asik bi som prišiel Ja, švagor a moje dve deti, manželka je s najmladšiou ešte doma.

Nechce sa mi čítať celé vlákno od začiatku, tak sa opýtam, bude tam mať aj niekto diagnostiku? Chcel by som si dať aktivovať AUX vstup a prekontrolovať ostatné záležitosti okolo auta.

Janko, ak by to bolo sto percentné, tak by sme sa mohli potom dakde tedy stretnúť. Zavolal by som ti deň pred tým?

[upravil dne 26/8/11 22:19 od marko306]

Odesláno

Marek pár dní pred zrazom to všetko zosumarizujeme že kde sa stretneme, idú chlapci od východu a stredného Slovenska a tak to vyzerá na malí zrazík v Nitre a odtiaľ spanilka do Vlčkoviec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...