Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtel bych poprosit o rady k udrzbe v 60ti tisicich. Nejdriv jsem samozrejme hledal, ale nic kloudnyho jsem nenasel a do serviceboxu pristup nemam. Urcite to nekdo nedavno delal nebo vi, tak to bude minutka. Potreboval bych vypsat, co je potreba podle planu udrzby udelat, motor mam TU5JP4. Nejakej zaklad selskym rozumem vim, tak me prosim jenom doplnte, abych to mel vsechno a jen par slovy poradte k jednotlivym vecem. Kupovat veci budu u Kellyho, jestli tam budou vsechny k sehnani.

olej / filtr - v pohode, to zvladam

vzduchovy filtr - v pohode

palivovy filtr - je nutne menit? Kde ho popr. vubec najdu? Jaky vybrat?

kabinove filtry - urcite zvladnu vymenit, jen nevim, kudy k nim, kdyby nekdo mohl popsat odkud je menit, nebo maly obrazek treba se SB

svicky - v pohode - zvladnu, jen prosim poradte oznaceni na tento motor

brzdovka - necham udelat v servisu, jen bych si rad koupil svoji, poradte prosim, jakou / potrebne mnozstvi.

vyfuk - urezly mi z nej dva uchyty na gumu, jinak je celkem ok, ma cenu to nechavat nejak vyvaret? Popr. existuje vubec nejaka druhovyroba, nic jsem prakticky nenasel. popr2. kolik stoji stredni dil original cca?

oblozeni- zatim jen predni, netusim, podle ceho si mam v nabidce Kelly vybrat...znacka...

horni ulozeni predniho tlumice - pri otaceni kol na miste to na jedne strane praska, vic to delalo v zime, takze to asi bude vychozene / zatuhle lozisko horni ulozeni? Co si mam nakoupit na vymenu?

Odpovedi pro me budou nedocenitelne, nemam ve svym okoli nikoho, kdo by mi s tim pomohl, tak se musim ptat tady. Takze diky predem za pomoc.

[upravil dne 9/8/11 od dahl]

Odesláno

svíčky třeba BOSCH, NGK, DENSO

brzdovka třeba ATE, BOSCH

výfuk bych nechal svařit, pokud jde jen o úchyty škoda to měnit...

destičky bych dal ATE, FERODO

u horního uložení bude pravděpodobně jen špatně ložisko, je to přeci jenom poměrně nové.... to by mělo být za pár korun .... :)

Klidně mi pak napiš do SZ vinko auta a díly, vymyslel bych ti nějaké značky a ceny ... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...