randliszek Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 dobry den preji vsem.chtel bych se zeptat.mam 607 peugeota a nejak mi zacalo blbnout radio.pri jizde chvili hraje chvili sumi,ale vetsinou sumi a kdyz vypnu motor,tak hraje.nevite nekdo co stim mam delat?diky za odpovedi. Citovat
jofo Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Môže byť vypadnuta antena v rádiu co sa môže stať iba AK sa niekto v Tom hrabal. Ináč drží jak slak. Môže to spôsobovať aj diversity modul, ale neviem či tvoj ročník to ma. Ďalej poškodená samotná antena. Odpoj anténu a pichni tam kus drôtu co sa bude diať. AK to isté tak je problém s rušením rádia, alebo divine rádio. Ináč nemáš felony take tie čínske replete? Citovat
randliszek Odesláno 11. srpen 2011 Autor Odesláno 11. srpen 2011 tak jsem se koukal na tu antenu jestli neni vypadla a neni ,tak uz nevim co by tojeste mohlo byt.jinak dekuji za rady. Citovat
randliszek Odesláno 11. srpen 2011 Autor Odesláno 11. srpen 2011 nejlepsi by bylo to radio vyndat,ale nevim jak.nechci se v tom moc hrabat. [upravil dne 11/8/11 od randliszek] Citovat
jofo Odesláno 11. srpen 2011 Odesláno 11. srpen 2011 Tak ako si skontroloval tu anténu ked si to radio nevyberal? Ja som myslel vypadnutí anténu v zaduban na rádiu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.