Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo kde zjistit jaký má 2.0 16v 97kw krouták? Slyšel jsem, že když budu jezdit na hranici nejsilnějšího kroutáku tak bude spotřeba nejmenší? Co si o tom myslíte?

P.S.: v VTP to není, tam je jen výkon

Guest dreamtalks
Odesláno

U vetsiny benzinovych motoru je krivka krouticiho momentu nejvys kolem 3700 -4000 ot/m. Urcite nebude spotreba nejmensi v techto otackach. Ono vubec to neni jen o otackach jako o stylu jizdy- jak agresivne zrychlujes apod.

Odesláno

ok tak vzhledem k tomu, že i kdybych na to bůhví jak šlápnul tak to stejně nezrychluje, bohužel to není extra letadlo,ale francouz :roker

Těch 190N.m to má teda v jaký otáčkách přesně ??

Odesláno

dovolim si zrecyklovat dokument, kterej tu probeh uz pred nejakym casem :)

edit: jinak co se me tyce, rekl bych, ze nejlepsi pomer spotreba/vykon je tak kolem 2500-4000 ot/min (P406 2.0i 16V, 97kW).

post-10542-14109619183177_thumb.jpg

[upravil dne 8.8.2011 od švejk]

Odesláno

tak to mi opravdu nenapadlo napsat graf, psal jsem různý věci,ale tohle ne :) každopádně díky;)

Co znamená mimoměstský provoz? Chápu, že rychlost je braná jako 90km/h a žádný extra zrychlování ani brždění, ale na jakou vzdálenost se to ukáže, zajímalo by mi kdy budu mít spotřebu 6,7l nebo kolik tam píšou :D

[upravil dne 9/8/11 od liza6]

Odesláno

ja mel s tim samym v sedanu spotrebu cca 9,5/100 a vetsinu po praze a klimu jsem nevypinal. Na delsich cestach cca kolem 8. Kdyz jsem se opravdu snazil, rekord byl asi 7,2/100. To jsem jel temer celou cestu 90-120 (80% dalnice, zbytek okresky)

Odesláno

Tak to nezní špatně, já ted mám dlouhodobou cca 8,9l, ale jde mi o to, že pojedu na dovču Rakovník - Zaječí mám to 303km (celá cesta bude dálnice) a zpět a zajímalo by mi kolik mám počítat spotřebu, počítal jsem stím že to bude tak 8,5 - 9l protože pojedu s věcma v kufru a zpět ve 4lidech + věci;)

Odesláno

No tak rozhodně tam nebudu pospíchat, tak jsem si myslel, že bych jel opravdu spanilou jízdu třeba jen 110-120km/h, ale pochybuju že mi to bude bavit.

Po cestě bych se někde chtěl zastavit a udělat nějaký menší výlet. Nemá někdo tip co po cestě neprošvihnout?

(Praha - Brno) ???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže dnes jsem se vrátil z dovolené (Zaječí) jel jsem Rakovník - Praha - Brno vše skoro dálnice, dodržoval jsem všude rychlosti a po dálnici se snažil ject 100-110km/h a spotřeba mi vyšla 7,8l/100km (58,88l ->750km) tam i zpět jsem jel naložený věcmi(oblečení + rybářské vybavení) a zpět + 2lidi. Takže jsem spokojený, akorát ta D1 je utrpení :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...