Guest Lubk0 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Beton na oplocení ne, ale já hojně pokládám zatravňovací dlaždice (http://www.recyklace.cz/cs/produkty/Plastova-zatravnovaci-dlazba/) - jsou skvělé, lehké, krásně se řežou (i do různých tvarů). Tak zalezi, jestli chces, aby ti mohl ktokoliv do domu nakouknout, alebo ne Poznam pripady, kde je betonove oploteni nutnosti Hlavne pokud se jedna plot do zahrady, (nie predzahrady) tak by som dal jedine plny betonovy Soukromi je soukromi ... Na predzahradku je toto idealne Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Beton na oplocení ne, ale já hojně pokládám zatravňovací dlaždice (http://www.recyklace.cz/cs/produkty/Plastova-zatravnovaci-dlazba/) - jsou skvělé, lehké, krásně se řežou (i do různých tvarů). ano mas recht, soused docela cucel, kdyz jsem jich nesl sest a hvizdal si, myslel, ze to je beton Nevyhodou je, ze klouzou jako prase, babicka si na nich zlomila nohu v krcku a ja pri snehove pokryvce na nich nemohl vyjet ani do mirneho kopecka...... jinak ja jsem minuly vikend travil v posteli s manzelkou a robil dite, pak taky sekal travu na zahrade a griloval s prateli a s tchyni k tematu: neni nad krasne drevo, plasty mi nesmi ani k hranici pozemku se priblizit [upravil dne 9/8/2011 od Scratch] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 plne suhlasim... neni nad krasne drevo, o tom niet pochyb... a ten minuly vikend ti zavidim :D:D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Scratch to zase zazdil :D ... ale tak byla otazka co jste delali tak se to nabizelo ... Citovat
hipisko Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 kua ja tiez riesim plot, ale bojim sa plastovych list, sused ma plstove a po 4roch rokoch nie su tmavohnede, ale sede s trochu bledou hnedou. Tie vodorovne jokle ste pozeram prevrtavali, nebojis sa, ze to zacne korodovat? Ak to bolo pozinkovane, tak ste porusili aj pozink. Citovat
John_Ice Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 sice hezký,ale za mě plast :blicismajlik:blicismajlik mám dřevěnej plot a 5let jsem nemusel to natírat,chystám se příští rok a tak přemýšlím co jsi používal za barvu,když jsi musel každý rok co rok přetírat Citovat
Marcel00 Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 nebol problem s farbou ale s drevom ako takym, prvych cca 5 rokov bol pokoj... nieje drevo ako drevo, musi byt kvalitne aby odolavalo poveternostnym vplyvom (drevo z ihlicnatych stromov a niektorych listnatych je total nevhodne) pouzival som luxol, potom natery podobne typu belinka a podobne, dokonca som aj lakoval... kazde dva roky... akonahle drevo zacne chytat pory, zacnu sa roztahovat tie letokruhy ci akoby som to nazval, tak do 5 rokov je K.O. mraz ho potrha este viac... raj pre drevokazne huby... potom nepomoze ziadna farba ani nater. mozem to okaslat, myslim ze peniaze sa daju aj uzitocnejsie vyuzit ako do naterov investovat, pripadne po 10~15 rokov novy plot za dalsich 2700€ (povodny tolko stal)... zivot ma ine priority ako vrazat peniaze do nezmyslov... tento plot ma vysiel aj s brankou a branou (foto dolozim neskor) 800€ a mam cez 30 rokov pokoj... dovtedy tu uz nebudeme... okrem toho co na tom ze je to z plastu... drevo je nejaka prestiz ? drevo je takisto jeden z materialov rovnako ako kazdy iny matros ako zelezo, mozadz, nerez beton, plechy... treba volit veci ucelne a jednoducho... hlavne si netreba komplikovat zivot a robit veci tak aby som uz nemal s tym robotu do do buducnosti... ved je to len plot... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.